hur man byter en semi däck

hur man byter en semi däck

Ändra en halv däck är inte för svag i hjärtat, men du är på väg och behöver det göras för att komma hem. Ringa din lastbil med serviceföretag kommer att kosta en bunt och du kommer inte göra några pengar på lasten du haling om du ringer dem igen. Här är de verktyg du behöver för att få jobbet gjort
1
Håll körning. . . Blowouts kan hända när som helst så var beredd på, vet var bilen stannar är och kör.
2.
Kör till närmaste lastbil stopp så du kan få den service du behöver. De kommer att ha specialutrustning såsom tunga däck växlare och viktigast av allt, nya däck till din semi.
3.
Bryt pärla. Ett EZ sätt lastbilsdäck växlare från norra Tool Company gör att du kan bryta pärla på en semi lastbilsdäck på så lite som 8 sekunder utan att lyfta däcket.
4.
Montera en ny uppsättning regummerade däck på axeln med hjälp av en Accu-Turn 4560MR
från America's Pride. Inte ändra dem alla bara ber om en annan blåsa ut. Se till att ha dem professionellt monterade och balanserade.
5.
Ring sändning efter att du byta däck och säg att du kommer att vara på gång med lasten. Eftersom du inte panik och ringer efter service att byta däck, kan du få lasten dit i tid.

Tips och varningar


 • Du kan minimera Risken för ett däck SKROVMÅL genom att ta vissa försiktighetsåtgärder, som att byta uppsättningar däck med samma slag.
 • Om du blåsa ett däck och du kan inte hålla rullande måste du ringa efter service.
 • En halv däck felplacerad kan orsaka blowouts som kan orsaka materiella skador och olyckor, som kan kosta liv. Det är alltid viktigt att använda rätt utrustning och service kunskap att förändra semi däck.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper vinterdäck
  hur man ansöker däck dressing
  hur man blåsa bildäck
  hur man köper sommardäck
  hur man kan kontrollera och tillföra mer luft till däck
  hur man förhindrar ett däck Blowout
  hur man byta däck på ett fordon
  hur du kontrollerar dina däck
  hur man roterar däck
  hur man hittar ett däck läcka