hur man får information bildäck

hur man får information bildäck

Det bästa stället att få däcket information om din bil är instruktionsboken som följde med bilen. Men om du inte har dina fordon instruktionsboken, finns det några andra ställen som du kan nå den information du behöver byta bilens däck
1.
Titta på sidoväggen på däcken på din bil. Siffrorna på däcket väggen ger dig tillräckligt med information för att köpa lämplig ersättningsdäck.
2.
Kolla på pelaren efter område av bilens främre dörrarna. Ibland tillverkaren kommer att sätta ett klistermärke på detta område som ger däcket och fordonets last information.
3.
Ring en däckverkstad eller en återförsäljare för din bilmärket. De kan berätta vilken storlek och typ av däck passar ditt fordon.

Tips och varningar


 • däckmönstret av däck kan anpassas till din specifika körförhållanden. Standard slitbanan är avsett för bra väder bara. Alla väder däck kommer att fungera i olika väder-och vägförhållanden. Vinterdäck rekommenderas för svårare väderförhållanden.
 • Däck skall alltid bytas i par eller alla 4 åt gången. Blanda olika storlekar och typer av däck rekommenderas inte och kan leda till negativa resultat. Byt ut alla enda däck med samma märke, typ och storlek däck som de andra redan på fordonet.


 • Relaterade artiklar


  hur man förhindrar ett däck Blowout
  hur man väljer rätt däck
  hur man blåsa bildäck
  hur man köper sommardäck
  hur du kan få luft i ett däck
  hur man köper nya däck
  hur du kontrollerar dina däck
  hur man väljer däck dressing
  hur man byter en semi däck
  hur man hittar ett däck läcka