hur man förhindrar ett däck Blowout

hur man förhindrar ett däck Blowout

Den plötsliga deflation av ett däck under körning är känd som ett däck punktering. Om detta inträffar när du kör, kan det leda till en allvarlig olycka som kan visa sig ödesdigert. Många människor vet inte hur säkert sätt hantera ett däck Blowout när den inträffar, så det är bäst att förhindra att det händer på alla
1.
Kontrollera lufttrycket en gång i månaden. Lågt lufttryck kan leda till ett däck punktering. Köp ett däck tryckmätare och regelbundet sätta luft i däcken om de blir låga.
2.
Undersök däcken efter någon form av trauma. Om du träffar en trottoarkant eller kör över ett objekt på gatan, tar sig tid att inspektera däcken. Om du märker några oegentligheter med däcken, ta bilen till en mekaniker.
3.
Håll dig uppdaterad på erinrar. Gå med i Facebook för att bli informerade om alla påminner om dina däck. Detta kan låta dig veta om företaget har upplevt några problem med blowouts tidigare.
4.
Byt slitna däck. Stort slitage är ytterligare ett skäl att ett däck plötsligt kan tömma det.
5.
Få dina däck inspekteras regelbundet. En mekaniker kan inspektera dina däck och låta dig veta om de är utslitna, låg tryck eller behöver ändras. Stanna på toppen av dina däck underhåll kommer att förhindra framtida däck blowouts.

tips och varningar


 • Använd inte ett övertryck däcktryck på bensinstationer. På grund av överdriven användning, de ligger ofta felaktiga.
 • inte panik om ett däck Blowout inträffar. Bromsning hårt eller tvära hjulet kan leda till en kollision. Mattas något och hålla hjulet stadigt, när kontrollen har återfått, styra ut i trafiken.


 • Relaterade artiklar


  hur man förhindrar ett däck Blowout
  hur man kan kontrollera och tillföra mer luft till däck
  hur man underhåller och förlänga livslängden på bilens däck
  hur man ansöker däck dressing
  hur man väljer däck dressing
  hur man hittar ett däck läcka
  hur man köper sommardäck
  hur man köper vinterdäck
  hur man blåsa bildäck
  hur man byta däck på ett fordon