hur man kan eliminera överbelastning rv däck

hur man kan eliminera överbelastning rv däck

RVS är stora fordon som ägarna ofta kommer att ladda med allt inklusive ett handfat. Den enorma mängd vikt och trycket på en husvagn däck kan orsaka allvarliga skador på däcket. I själva verket är den främsta orsaken till RV däckskador överbelastning. Det är viktigt att förhindra däck överbelastning för att rädda dig själv pengar och hålla dig och din RV kör säkert, så här
1.
Känn din RV. Det bästa sättet att förhindra däck överbelastning veta exakt hur din RV fördelar vikten och vilken typ av last på fordonet och däcken kan säkert tåla. Läs din RV bruksanvisningen noggrant och, om du behöver ytterligare information, kontakta både RV och däcktillverkaren.
2.
Kolla däcken. Rätt däck underhåll är ett pålitligt sätt att förhindra däck överbelastning. Kontrollera att däcken inte är skadade och är fyllda till sin ordinerade nivåer. Kontrollera lufttrycket regelbundet och innan längre resor. Kontrollera att däcken är kalla när du kontrollerar trycket.
3.
Väg fordonet ordentligt. Även om du tycker att bruttovikten för din RV är väl under den i fordonets högsta, kan RV lider fortfarande däck skada. Du måste väga varje axel änden av RV separat för att fastställa att varje däck är enligt ett lämpligt belastning. Även om detta kan ta extra tid och arbete, kommer det att spara dina däck från överbelastning.
4.
Fördela vikten ordentligt. Även om du är en tusen pounds under bilens totalvikt, om majoriteten av RV vikt är på ena sidan av fordonet, är då chanserna för däcket överbelastning ökat kraftigt. Gör ett diagram som specificerar alla objekt i RV och deras vikt (och glöm inte människor) och sprid vikt runt fordonet för att förhindra överbelastning.


Relaterade artiklar


hur man väljer däck dressing
hur man ansöker däck dressing
hur du kontrollerar dina däck
hur man byta däck på ett fordon
hur man köper vinterdäck
hur man väljer rätt däck
hur man blåsa bildäck
hur man köper vinterdäck
hur du kan få luft i ett däck
hur man förhindrar ett däck Blowout