hur man tvättar bil fälgar och däck

hur man tvättar bil fälgar och däck

Har du verkligen älskar din bil? Om svaret är ja, så läs dessa tips för att tvätta bil fälgar och däck-de kommer att lämna bilen se och känna nya. När någon tittar på en bil, fälgar och däck är en av de första platserna ögonen gå mot. Om du är redo att handla med eller sälja din bil, se till att följa de här instruktionerna för att hjälpa ditt andrahandsvärde

Du behöver:.
Diskmaskin Brush
Hink.
Biltvätt flytande tvål.
Tandborste (mjuk borst).
Tygblöjor.
Tire glans svamp.


1.
Du kommer att tvätta fälgar och däck en i taget, så dessa åtgärder kommer att upprepas fyra gånger. Först fylla hink med varmt vatten och tillsätt flytande tvål. Vanligtvis två kapsyler av tvål är allt som behövs för en hink.
2.
Nästa, spraya din fälg och däck noggrant med slang vatten för att avlägsna alla smuts. Nu, doppa din diskmaskin pensel i tvål och skrubba utsidan av däcket och fälgen.
3.
Klapptorka fälgen och utsidan av däcket med en av dina tygblöjor, Du bör ha en blöja per hjul. Nu gäller däcket glans däcket bara att detta skulle göra dina hjul verkar "super black". Jag föredrar ett däck lysa svamp i stället för att spruta eftersom det är renare.
4.
Nu torka kanten med blöja, med noga med att ta bort något material däck glans som har fått på fälgen. Detta kommer också att ta bort överflödigt smuts på fälgen som inte har skurat eller sprayas bort.
5.
Slutligen doppa en tandborste i hett tvålvatten och använd den för att få i sprickor där fingrarna passar inte på fälgen. Se till att det är en gammal tandborste, så att borsten kommer att vara mycket mjuk och flexibel. Slutligen, torka fälgen torr igen med din blöja.
6.
Njut av utseendet på din showroom fälgar och hjul.

Tips och varningar


 • När du är klar, kör tygblöjor genom tvätt (inte med kläder) så att du kan återanvända dem i framtiden. Du kan också återanvända gamla tandborste och diskmaskin borste.


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar rätt däcktryck till din bil och korrekt ökar dina däck
  hur man köper sommardäck
  hur man kan eliminera överbelastning rv däck
  hur man byter en semi däck
  hur korrekt lagra däck
  hur man förhindrar ett däck Blowout
  hur man kan kontrollera och tillföra mer luft till däck
  hur du lagrar vinterdäck
  hur man roterar däck
  hur man köper vinterdäck