hur man byter en platt bil / lastbilsdäck

hur man byter en platt bil / lastbilsdäck

Om du kör ett fordon, är detta ett måste upplysning. Låt inte dig eller din familj hamna i en potentiellt farlig situation

Du behöver:.
Jack
.
.
.
Bör vara utrustade i fordonet.
.
Rörtång.
Hjul lås nyckel om tillämpligt.
.
Reservhjulet.


1.
När märker en platt under körning, är det första du ska göra slå på varningsblinkers och få till en säker plats. Du vill vara så långt bort från mötande trafik som möjligt. Du bör också leta efter en något fast och jämn yta.
2.
Placera fordonet i parken, döda motorn och ställa in parkeringsbromsen. Samla ihop alla nödvändiga förnödenheter och placera i en lättillgänglig plats i närheten av lägenheten.
3.
Med rörtång, något lossa alla muttrarna, vara noga med att inte ta bort dem helt under detta steg.

4.
Fäst uttaget på lämplig plats (se bruksanvisning) och långsamt börjar höja fordonet. När Jack har tyngd på den, se till att det inte lutar eller ur position. Om alla verkar säker, fortsätter att lyfta fram punktering rensar marken med ca. 4 inches.
5.
Ta bort alla muttrarna, ta bort däcket och placera reservdelar på plats.
6.
Ersätt alla muttrarna i ett korsvis mönster. Dra åt dem jämnt i detta mönster hand och ombonad lätt dem med nyckel. Se till att alla objekt är fri från arbetsområdet och lägre uttaget.
7.
Med fordon på marken, dra åt varje mutter med skiftnyckel med sig u00E0 jour 90 pounds av kraft. Gå ungefär dubbelt följer samma mönster att se till att alla muttrar är säkra. Placera alla verktyg och platta till fordon och försiktigt köra till närmaste däck verkstad.


Relaterade artiklar


hur du ändrar framnav på en Cheva Malibu
hur du tar bort gamla fönsterfilm
hur en bil A / C kompressor fungerar
hur man fixar Scooter däck
Hur vet man att en knacksensorn är dåligt?
Batteriet underhåll och skyddsinstruktioner
hur man bifoga en backspegel
vilka bilar gör när du har en dålig tändstift?
hur man får ägg bort av billack
Ford Contour bakbroms anvisningarna för byte