hur man installerar en switch bromsljus på en golfbil

hur man installerar en switch bromsljus på en golfbil

Golfbilar har blivit ett allt önskvärd transportmedel i varmare klimat över hela söder och väster. Människor har haft med sina vagnar genom samhällen och ner småstad gator i flera år nu. På grund av behovet av säkerhet när du kör bil, oavsett storlek, ett bromsljus är viktigt och klokt att installera

Du behöver:.
5/16-tums borr
. 5/32-inch borr.
Baklykta set med strömbrytare, montering sele och 36 volt-12 volt konvertering förmåga.
Drill.
Mutter.
Bricka.
Buntband.


1.
Markera fläckarna på baksidan av golfbil där du vill att bromsljusen ska vara. Instruktionerna som följer med bakljus paketet bör ange föreslog fästpunkterna. Borra i markeringarna med 5/12-inch borren.
2.
Tryck belysning kablarna genom hålen och montera dem med buntband längs undersidan av golfbil ram . Håll trådarna hög och bort från däcken. Batteriet är placerat under sätena, så bara montera kablarna ner till där sätena är placerade.
3.
Skruva fast selen på den yttre baksidan av golfbil. Detta kan vara ett stycke eller två mindre bitar beroende på kit. Att belysningen i selen genom att snäppa dem på plats.
4.
Borra ett hål med 5/32-inch borr i instrumentbrädan av golfbil. Slip strömbrytaren tråden i hålet och drag ned strömbrytaren med en mutter och bricka på undersidan av instrumentbrädan. Dra strömbrytarledningen tillbaka till baklykta tråd och ansluta dem via ett kick. Satsen är beredd så att kablarna klicka ihop till en anslutning.
5.
Öppna sätet för att komma åt batteriet och lyft öppna batteriluckan. Placera den negativa kabeln från ljusen på en öppen skruv nekande panel av batteriet. Anslut den positiva ledningen från ljus till en motsvarande öppen skruv i positiv panel på batteriet.

Tips och varningar


 • 36 V-12 volts omvandlare är nödvändigt eftersom de flesta kommersiella golfbilar inte är utrustade med ett proppskåp. Denna reducering kommer att fungera som säkring omvandlare för batteriet.
 • Efter anslutning en kabeln till batteriet, undvika att röra den exponerade kabeln till den motsatta polen. Kablarna kan gnista om du inte håller positiva och negativa åtskilda.


 • Relaterade artiklar


  vilka bilar gör när du har en dålig tändstift?
  hur svetsa avgas slang
  Fakta om små motorer
  hur ren trasa platser i en jeep
  hur man bifoga en backspegel
  hur man byter en motor wrangler värmare
  hur du hittar den tillverkningsdatum på ett däck
  hur man sköter om en jeep sufflett
  hur man byter en GMC Envoy luftrenare
  hur du tar bort husfärg från kroppen på min bil