hur man öppnar ett fryst bildörr utan deicer

hur man öppnar ett fryst bildörr utan deicer

Din bil dörrar är fryst stängs, vinden, slask och snö är ylande, och du måste sätta igång! Du kan inte få vätska deicer eftersom du inte kan få i bilen för att gå och köpa den. Så här gör du för att få den frysta bil dörren öppen på bara några minuter

Du behöver:. .
En hink
Varmt vatten.
WD40 och en pappershandduk.
Bara tillräckligt tålamod för att få jobbet gjort.


1.
Innan du går till nästa steg, prova lutad mot bildörren och trycka så hårt du kan. Ibland är detta tillräckligt för att bryta förseglingen av is runt och under gummiluckan tätning.
2.
Få en hink, en två-liters hink kommer att göra för denna kris. I köket eller källaren set-badkar, fyll den med varmt vatten, som är den enda vätskan deicer du någon gång skulle behöva. Det behöver inte vara kokhett-bara varmare än frysning. Du har bara att smälta isen, inte förinta den.
3.
Klart så mycket is och snö från runt dörren som möjligt.
4.

häll snabbt vattnet över gummitätning, som arbetar från toppen till hörnet, och ner till handtaget. Häll resten längs ner i fönstret, eftersom sannolikt att frysta stänga också.
5.
Kasta hinken. Du måste göra detta snabbt, särskilt om det finns en hög vind som snabbt kan frysas vad du just har tinats. Ta tag i handtaget och dra inte fast, men inte för hårt. Några av de nyare plasthandtag på bildörrarna är ganska svaga och kan gå sönder.
6.
Väl inne bilen, slå på den och öppna fönstret. Varning: Om det inte öppnas lätt, inte fortsätta att försöka-du kommer att bränna ut motoreffekt fönstret.
7.
Låt din bil värma upp i flera minuter. Medan du väntar, spraya lite WD40 på en pappershandduk och torka insidan av dörren bågen, samt gummitätning. Detta kommer inte att förhindra framtida nedisning, men kommer att hindra isen från att täta igen dörren.


Relaterade artiklar


hur du kan få en ny bränslepump i en Cheva aveo
hur man får information bildäck
hur man byter en förlorad saab nyckelring
hur man tar betalt ett underhållsfritt bilbatteri
hur man polera bilen trimma
luft vs kväve i bildäck
hur man bestämmer betyg Bridgestone däck
hur man byter säkringarna på en Harley väg glid
hur man kan återställa rostiga fendrar motorcykel krom
hur effektivt förbättra gas körsträcka