hur tjänsten din sändning själv

hur tjänsten din sändning själv

Varje sändning, ha vätskan förändrats. Automatisk växellåda ligger på mellan 50 och 60 tusen miles mellan vätska ändra

Du behöver:
Hylsnyckelsats
. skruvmejsel.


1.
Ändra din egen transmissionsolja och filter måste du få din bil från marken. Du kan köra upp på ramper eller jack upp den och lägga block under den. Var försiktig att göra detta så att det är stabilt och kommer inte att falla.
2.
Har en stor kastrull tillgänglig för att fånga vätska. Leta upp sändningen pannan under fordonet. Lossa bultarna runt pannan. Du kan behöva bända pannan lös från växellåda med skruvmejsel eller stämjärn. När pannan är lös hålla upp och ta bort bultarna. Försiktigt ner och dumpa vätska i pannan.
3.
Rengör packning av pannan eller överföring. Du kan behöva skrapa med en mejsel, eller spackelspade. Rengör pannan helt. Torka ur alla skräp som kan ha fastnat i pannan.
4.
Ta en ballpeen hammare och Peen bulthålen i pannan igen. Detta gör att du kan dra pannan tät för att överföringen igen. Du vill inte ha en läcka.
5.
Ta ut filtret från transmissionen. Det bör finnas ett par skruvar håller upp detta. Montera nya filter på samma sätt som du tog bort den gamla.
6.
Tillbaka ryggplattan mot transmissionen. Sätt packningen på pannan och pressa in några av bultarna. Starta ett fåtal av de bultar i pannan så det kommer att hålla upp löst. Starta alla bultar. Dra åt och dra åt jämnt.
7.
Tillsätt erforderlig mängd transmissionsolja. Kontrollera att det är rätt typ för din bil. Du kan leta upp det i bilar med manuell. Kontrollera vätskenivån. Detta kan kräva motorn igång. Om vätska är korrekt du är redo att gå.

Tips och varningar


 • Var försiktig. Arbetar på bilar kan vara farliga.


 • Relaterade artiklar


  hur man målar en metall stötfångare
  hur man kan sänka EGTS i en lastbil
  hur man sparar pengar köpa däck
  hur man smörja växellådan på en miata
  hur man återställer ljuset kontrollera motorn på en Acura TL
  hur man roterar släpvagn däck
  hur man rengör bromsdamm bort av volvo hjul
  hur du tar bort en svans lampa från en Jeep Cherokee
  hur man byter en Prius strålkastare
  hur man byter en u gemensamt på en Toyota