hur man förbereder bilen för maximal handel värde

hur man förbereder bilen för maximal handel värde

Innan du kör in ett återförsäljaravtal med handel på ditt sinne , göra en del mindre skador kontroll för att få bästa handel med värde för din bil . Genom att uppmärksamma några detaljer att värderingsmän kommer att titta på , kan du få mer för dina inbyte utan att spendera en hel del att göra det

Du behöver :
bil rengöring tillbehör eller en bilhandlare butik .
små tillbehör som kan behöva ersättas eller repareras , såsom glödlampor och säkringar .
blå bok eller guld bokförda värdet på din bil .


1 .
Kom ihåg att det mest uppenbara är ofta de mest förbisedda när du tar ett fordon i för handeln. Om det är smutsigt det kan kosta dig . Ta dig tid att göra en grundlig precisering av din bil eller lastbil interiör och exteriör . Om färgen har försvunnit använder en polering produkt och ett bra vax för att återställa en del av sin glans . Första intrycket frågan till värderingsmän .
2 .
Överväga estetik på din bil när du sitter i förarsätet , utifrån en ny ägare . Har den en lukt ? Har bildekaler ovanpå bildekaler ? Är vreden och instrumentpanelen i gott skick ? Dessa är enkla korrigeringar som kan lägga en överraskande värde .
3 .
Reparation några enkla frågor som kan vara problematiska när ditt fordon är i händerna på en värderingsman . Bränt strålkastare , glödlampor och säkringar är snabba med att byta ut till en rimlig kostnad . Om dina däck är skallig eller är naturligtvis i behov av att ersätta , anser att det är en investering för att leta efter utförsäljningar på däck .
4 .
Återställ bucklor och Dings med minimal ansträngning till en rimlig kostnad . Kontrollera med en kropp butik och be om en bedömning . Base ditt beslut om att väga kostnaden mot den potentiella avkastningen vid tidpunkten för handeln . Samma sak gäller med vindruta sprickor .
5 .
Tänk som en värderingsman innan du går in på handeln bilen . Vet du vad din bil är värd innan man går i. Det kommer att bli mycket lättare att förhandla om handeln med erbjudandet om du har gjort dina läxor och du har förberett din bil eller lastbil för handel .

Tips och Varningar


 • Vad skulle du göra för att förbereda ditt fordon att sälja till en person kommer nästan säkert att behövas innan handeln den i.
 • En förändring av golvmattor och en bra läder renare kan ändra hela utseendet på fordonets interiör .


 • Relaterade artiklar


  hur man handlar i bilen med negativt eget kapital
  om bilen inbyte
  åtgärder för att öka bilens andrahandsvärde
  hur vinsten från bilens förlängd garanti
  hur prep bilen för en snabb försäljning
  hur man kan spara bränsle för bilen
  Hur bilen förhandlingar arbete?
  Hur mycket är bilen värd efter en olycka ?
  hur man hittar klassiska bilen blå bokförda värden
  Hur man säljer bilen snabbt själv för en vinst