hur man skriver på bilen vindrutor

hur man skriver på bilen vindrutor

Skriva på bilen vindrutor och andra fönster bil länge har varit ett sätt att annonsera , skicka meddelanden , fira och låta andra människor vet olika saker om dig . Det enklaste sättet att göra icke- permanenta märken på bilrutor är med fönster eller glas markörer . Du kan också använda skokräm , men fönster eller glas markörer enkelt tvättas bort glas och inte orsaka permanent märkning på ditt fordon

Du behöver : .
fönster eller glas markör
Skokräm .


1 .
Rengör vindrutan . Skriva på en vindruta täckt i damm eller andra ämnen kan orsaka att skriva att lossna snabbare än väntat eller inte tillämpas korrekt .
2 .
Planera vad du vill skriva på vindrutan och hur stor du vill att meddelandet så kan du formatera den jämnt och undvik tafatt klämma bokstäver i slutet av ditt meddelande .
3 .
Använd fönster eller glas markörer på vindrutan genom att skaka markören väl sedan trycka på spets mot glaset . Kläm försiktigt för att göra färgen kommer ut av markören och i spetsen . Det bästa är att gå över ditt skrivande med fönstret markörer mer än en gång så att det gör en tjockare budskap , är lättare att se och kommer att förbli på vindrutan längre .
4 .
Använd skokräm genom att blöta borsten slutet av skokräm flaskan med skokräm genom att vrida den upp och ned . Börja skriva på vindrutan . Återigen är det bäst att gå över ditt meddelande med skokräm mer än en gång så att det gör en tjockare lager för ditt meddelande , är lättare att se och kommer att förbli på vindrutan längre .

tips och varningar


 • Använd ljusa och klara färger när du skriver ett meddelande på vindrutan så att de lätt läses . Vit skokräm är bra att använda eftersom det är lätt att läsa . Fönster markörer finns i en mängd olika färger att välja mellan .
 • Skriva på din Windows kan orsaka måla skador på ditt fordon om de utförs felaktigt och vänster på färgen på din bil istället för fönster, speciellt vid arbete med färg .


 • Relaterade artiklar


  Bilen titel problem
  hur man får bilen bedömningar online
  åtgärder för att öka bilens andrahandsvärde
  Hur bilen inbyte arbete ?
  billigaste sättet att transportera bilen längdskidåkare
  hur man hittar klassiska bilen blå bokförda värden
  hur man handlar i bilen
  hur prep bilen för en snabb försäljning
  hur man skriver på bilen vindrutor
  hur man kan spara bränsle för bilen