hur man vinner på bilen visar

hur man vinner på bilen visar

Bilen visar är spännande mötesplatser för bilentusiaster runt om i världen . Från att bevara klassiska bilar , för att anpassa nya modeller , bilträffar till konkurrens för bilägare att jämföra vem som gör det bäst. Seger i en bil visar inte bara ger personlig tillfredsställelse , kan det också belöna dig med kontanter och andra priser . Att vinna är i detaljerna . Domare i bilen visar granska uppgifterna för brister , så se till att du är uppmärksam på de små saker för att vinna stort

Du behöver : .
bilvax .
Polering dukar.
Mjuka trasor.
Fordon färg .
Sprayflaska.
Fönsterputsmedel.
Engine renare .
Vatten.
Bil renare.
Bilschampo .
Vakuum.
Mjuk borste.
Penna.
Papper .


1 .
Rengör utsidan av fordonet . Ge bilen en bra tvätt och ta bort ackumulerade damm och smuts från bilen . Använd ett tvättmedel utvecklad för att skydda bilens färg . Skölj bilen tills ingen tvål kvar . Torka fordonet , och sedan använda vax enligt tillverkarens anvisningar . För maximal glans , vänta den tilldelade tiden före kratsning vaxet med drag dukar .
2 .
Deep rent insidan av bilen . Damm och torka rent instrumentpanelen , konsol , ratt och annat hårt underlag av interiören . Använd en sprayflaska och fönsterputs för att rensa fläckar och utsmetning från alla fönster och speglar . Dammsug klädseln . Flytta sätena fram och tillbaka under rengöring av golv med ett fordon matta schampo . Ta bort golvmattorna att dammsuga och schampo också. Låt mattorna torka innan du sätter tillbaka dem in i fordonet . Detalj alla sprickor med hjälp av våta hörnet av en trasa eller en mjuk borste .
3 .
Rengör motorn . Ta bort härdat gunk med motorn renare , vatten och en mjuk borste. Ta bort löv , stenar och andra främmande material . Kontrollera att motorn området luktar ren och fräsch . Dra åt lösa skruvar , muttrar och lås . Clean svåra att nå platser med tandpetare eller Q-tips . Tryck upp chips och repor med matchande billack .
4 .
Känn din bil . Du bör vara helt bekant med klassen och typ av bil som du anger i showen . Var redo med tydliga och korrekta svar om domare fråga dig om fordonet . Gör en lista över nya och utbytta delar i bilen . Noggrant fylla i alla registreringen material när du skriver en bil show. Ankomst med städmaterial, eftersom en extra plats glans efter bilen är parkerad för dagen kan göra skillnaden mellan att få priset , och gå hem tomhänt .

tips och varningar


 • Arbeta i väl ventilerat utrymme vid användning av rengöringskemikalier på ditt fordon . Stäng alltid av fordonet innan tvätt .


 • Relaterade artiklar


  Hur mycket är bilen värd efter en olycka ?
  hur man dra av för bärgning av bilen titel
  hur man kan öka bilens andrahandsvärde
  Hur bilen inbyte arbete ?
  hur man hittar bilen specifikationer
  åtgärder för att öka bilens andrahandsvärde
  hur du kan maximera bilens andrahandsvärde
  billigaste sättet att transportera bilen längdskidåkare
  hur man säljer bilen , och få begärt pris
  Bilen titel problem