hur man köper en garanti för ett fordon

hur man köper en garanti för ett fordon

Bil garantier kan köpas separat från garantin som tillhandahålls av tillverkaren med att köpa en ny bil. Garantier och de företag som erbjuder dem ofta är föremål för granskning på grund av aggressiva och vilseledande marknadsföring taktik som vissa. Även om det finns några ärliga företag som erbjuder bil garantier bör en potentiell köpare gå försiktigt när man planerar att köpa en garanti
1.
Jämför mer än bara pris när du är shopping för en garanti. Kostnaden är naturligtvis en viktig faktor, men du frågar efter problem om du blint väljer det minst kostsamma ett. De billigaste garantier erbjuder i allmänhet minimal täckning. Extremt lågt pris är också en gemensam egenskap, opålitliga bolag eller artister bluff.
2.
Deal endast med företag bil garanti villiga att betala din mekaniker eller auto verkstad direkt. Undvik företag som kräver att du betalar för reparationer och sedan ansöka om ersättning.
3.
Få en bil garanti som kan överföras till nästa ägare om du väljer att sälja bilen. Den här funktionen är vanligt bland etablerade och välrenommerade företag
4
Välj en garanti företag som erbjuder dessa andra viktiga funktioner:. . En 100% pengarna-tillbaka-garanti, möjlighet till köp efter att du köper bil, och täckning för både nedbrytning och slitage.

tips och varningar


 • En utökad garanti köpts från en återförsäljare är ofta dyrare och erbjuder mindre täckning än ett företag som du hittar på egen hand. Det belopp du betalar också kommer att inklämt din totala räkningen, så om du finansiera kostnaden är föremål för intresse. Återförsäljare markera vanligtvis upp garantier 200-300% (ja, de köper garanti försäkring från någon annan) och försäljaren gör provision på det.
 • aldrig köpa en garanti från någon göra icke begärda samtal, påstår något att de Effekten av "din garanti går ut, det är brådskande. " Flera av dessa företag är bedragare och som utreds för sin kommersiella verksamhet.


 • Relaterade artiklar


  åtgärder för att öka bilens andrahandsvärde
  hur man installerar en elektronisk tändning i en VW bugg
  Bilen säljer guide
  hur man rengör rotorer motorcykel broms
  Chrysler Corporation minnas information
  hur man handlar i bilen
  insprutare underhåll
  hur man gör bilar effektivare
  hur man handlar i bilen med negativt eget kapital
  hur man vinner på bilen visar