hur man kan öka gas körsträcka och spara pengar genom att göra det

hur man kan öka gas körsträcka och spara pengar genom att göra det

Alla som äger en bil vet gas är på väg upp! Här finns flera sätt du kan öka gas körsträcka utan allvarliga ändringar i ditt fordon. Korrekt underhåll på din bil är det huvudsakliga sättet att spara pengar. Som man brukar säga "ett uns av förebyggande slår ett halvt kilo bota "!!!

Du behöver:.
Automobile
Kompressor (@ macken är bra).
Alla bränslen tillsats med PTFE.
Luftfiltret.
Bränslefilter.
Olja och filter.


1.
Flesta auto maker suse lågt lufttryck för att hålla fordon ridning smidigare om du kan med stativ en liten ökning i lite grövre rida ökar sedan de fordon däcktrycket fram till däcket beslutsfattare Max PSI. Detta är vanligtvis 10-15 psi mer än biltillverkarna. Kom ihåg att biltillverkare försöker sälja dig ett fordon inte rädda dig gas. (Minns tillbaka på 1997-1999 Ford Explorers w /Firestone Wilderness däcken förvaras blåser ut orsakar fordon att välta, var det på grund av lågt lufttryck i däcken från Ford att göra grova ridning Explorer att rida mjukare. ) Underinfalted däck orsaka mer friktion lägga därför värme till däcket orsakar dem faller isär. I nyare däck eller försiktigt begagnade däck har en butik specialitet däck fylla dina däck med kvävgas det kostar mer men är väl värt det (förmodligen i $ 20 olika bara för att spränga däcken kontra$ 1,50 med tryckluft)
2.
Detta steg är att hitta lätt alla bränslen tillsats som innehåller de kemiska PTFE detta är en typ av teflon. Det kommer att hjälpa päls motorn och i gengäld spara gas. Byta bränslefilter på tillverkare rekommenderar intervaller kommer att hjälpa gasflödet till motorn

Bild:. Http://www. wilcodirect. co. uk/images/products/AU-GL3400. jpg

3.
Byt luftfiltret kolla upp det minst en gång eller två gånger i månaden. Renare luft filter innebär bättre luftflöde=bättre gas körsträcka. K N luftfilter system är bra att de har en 1 miljoner miles garanti (That's right 1. 000. 000 miles) Allt du behöver göra är att köpa renare och skölj dem. De lägger också hästkrafter beroende på ditt fordon märke och modell. "Men rådas K N är inte riktiga billiga de är de bästa så du måste betala för det bästa.
4.
Som alltid byta olja i rätt serviceintervall. De flesta fordon kan köras upp till 5. 000 miles med ut ett oljebyte, men det rekommenderas vid varje 3. 000. Också ha dina machanic se till att dina tändstift och kablarna är i gott skick. Korrekt inställda fordon kör renare och effektivare
Bild:. . Http://dwheels. wordpress. com/202F04/
5
Sista steget är att ta din tid var du måste lämna 20 minuter äldre än du behöver lämna och göra det till en sightseeing tur. Inte kör som Dale Earnhardt kommer att spara massor av bränsle. Gör alla resor i en körning om möjligt. Försök att undvika heaviy trafikområden på morgonen och eftermiddagen rusningstid.

tips och varningar


 • Undvik tung trafik områden och tider
 • PTFE Tillsatser
 • oljebyten
 • däcktillverkaren Max lufttryck
 • Kväve i stället för komprimerad luft i däcken nyare (Forskning kväve tips innan du gör det)
 • Air bränslefilter (K N Brand luftfilter 1. 000. 000 miles)
 • ökar din lufttryck kan göra din bil åka litlle grövre det är därför auto maker försöker hålla lufttrycket lägre.
 • Överskrid inte Tire beslutsfattare Max PSI detta kan leda till däcket att explodera
 • Använd endast tillsatser enligt tillverkarens anvisningar
 • har yor machanic kontrollera gör bränslefiltret, och stämma upp (e. g. plugg och tråd)


 • Relaterade artiklar


  hur man ändrar torkarbladen på en Toyota RAV4
  hur man ändrar en gömde glödlampan i en 1998 honda
  1997 saturn underhåll
  hur man får hårda fläckar av fordon matta
  det bästa sättet att hålla bilen dörrar från frysning stänga
  om bilen inbyte
  hur man handlar i bilen när check engine lampan lyser
  hur du förbereder din bil för samåkning
  hur du tar bort rök lukt från bilen - grön
  underhåll för en Toyota Corolla