gör det själv bil textilklädsel städare

gör det själv bil textilklädsel städare

Bilbarnstolar kan bli smutsig snabbt, som ryttare är ständigt på språng, dra i smuts och skräp, för att inte tala mat och dryck som kan spilla lätt. Även detaljhandeln produkter finns att ren bil tygklädsel, kan dessa objekt bli kostsamt. Överväg att använda en produkt hemmagjord rengöring som fungerar lika effektivt som konsumentprodukter, till en bråkdel av kostnaden

Vinyl bilklädslar Cleaner

Rengöring vinylklädsel kräver vård, och många detaljhandel rengöringsmedel kan repa ytan och lämna tyg sprött. Istället gör en enkel rengöring lösning i en sprayflaska, bestående av 2 dl vatten och 10 droppar av flytande diskmedel. Spray direkt på vinyl och torka bort med en mjuk trasa. För svåra fläckar, spraya lösningen direkt på fläcken, låt sitta i fem minuter, sedan skrubba bort det med en mjuk borste. De tvättmedel fungerar bra att eliminera smuts och uppbyggd, utan att lämna ränder eller över-torkning av vinyl.

Tyg Klädsel Cleaner

För bil stolar klädda med tyg, använda en enkel lösning på 2 koppar varmt vatten och 2 tsk tvättmedel. Doppa en trasa eller trasa i blandningen, pressa ut eventuellt överskott. Arbetet fläcken genom att gnugga i små cirkelrörelser, upprepa om det behövs. Häll inte vätskan blandningen på fläckar, eftersom det kan skada elektriska komponenter i bilen och även skapa och mögel som kan lämna bilen lukta obehagligt. Denna lösning fungerar bra på alla tyg bilens interiör, inklusive mattor och stoppade paneler på dörrar.

Fläckborttagning

Några fläckar kräver lite mer vård än vad en allmän rengöring lösning erbjuder. För krita fläckar, skrapa bort så mycket av krita som möjligt med den trista sidan av en smörkniv, häll sedan 1 kopp vatten i en sprayflaska, följt av fem droppar vätska diskmedel. Spraya direkt på fläcken, låt som i en minut, sedan skrubba med en mjuk borste. Detta tar bort krita fläcken utan att lämna en fet rester efter sig.

Bensin fläckar kan tas bort genom att hälla en kopp vatten i en sprayflaska, följt av 3 tsk vinäger och fem droppar vätska diskmedel. Spraya direkt på fläcken och arbeta i med en mjuk borste. Tvättmedlet kommer att arbeta bort fläcken medan ättika kommer att arbeta för att neutralisera lukt.

Lipstick kan tas bort med hjälp av en icke-gel tandkräm till fläcken och arbeta i med en tandborste eller mjuk borste. Efter fläcken har avlägsnats, torka med en fuktig trasa för att samla överflödig tandkräm rester.


Relaterade artiklar


hur en tändspole fungerar
sandblästring tips
hur man byter PT Cruiser tändstift
hur de ska rikta xenonljus
hur man älskar en gammal Volvo
hur man kan kontrollera däckets slitbana
det bästa sättet att rengöra torkarbladen
pneumatisk cylinder beskrivning
hur man byter en BMW vattenpump
bil o2 sensor information