hur man kan stoppa bilen rost

hur man kan stoppa bilen rost

Bil rost kan orsaka stora kropp skador som kan bli kostsamma att reparera. Den äldre bilen blir, desto större risk blir det för rost. Om rost påverkar din bil, kan det allvarligt skriva av värdet och gör det svårt att sälja. Att stoppa rost, regelbundet kontrollera ditt fordon för tidiga tecken på rostskador

Du behöver:.
Auto färg
Sandpapper.
Power bricka.
Matta shampooer.


1.
Titta på delar av bilens kropp som är mest benägna att rostskador. Dessa inkluderar hjulhusen, fendrar och den främre. Eftersom rost orsakas ofta av marker i färg-och skärsår som uppstår från väg skräp, dessa områden är mest mottagliga.
2.
Använd bil färg för att röra upp några marker du stöter på efter granska ditt fordon. Chips kan förvärras och leda till rost om det inte omfattas snabbt. Om du inte har någon matchande färg händig, använda genomskinligt nagellack.
3.
Slipa alla nicks med ytlig rost. Använd 220-slippapper för att få ner till ren metall. Du kan sedan använda den automatiska färg för att täcka det gap som du har gjort.
4.
Rengör underredet. Power-Tvätta hjulhusen och undersidan för att bli av med eventuella caked lera smuts. Smuts kan hålla i fukt och orsaka rost ska visas.
5.
Shampoo din matta. För att stoppa rost bildas, ta dig tid under vintermånaderna för att få din auto mattor schamponeras. Den fukt och salter överförs från dina skor kan orsaka rost på formuläret under mattor om de inte rengörs ordentligt.


Relaterade artiklar


hur man byter en Mercedes batteri
hur man byter bil olja ordentligt
felsökning av en Honda ventil odyssey EGR
Hur fungerar en knacksensorn?
hur man byter vätska
hur du tar bort lukt katt spray från kupén
bränslefilter underhåll
chevrolet lastbil underhåll
hur man gör en mini detalj på din bil
däcken guide