hur att reparera topplockspackning i en Cheva 350 motor

hur att reparera topplockspackning i en Cheva 350 motor

En blåst topplockspackning kan inte bara orsaka din Chevy 350 motorn köra dåligt, men om de lämnas obevakade kan orsaka mycket längre livslängd och dyrare skador på din motor. För att säkerställa mot katastrofala motorskador, är det nödvändigt för Chevy ägare att ersätta en skadad eller blåst topplockspackning så snart som möjligt. Byta en topplockspackning på en Cheva 350 motor är inte svårt och kan lösas med någon hem mekaniker

Du behöver:.
Ny topplockspackning
. Avfettningsmedel.
Trasor.
Hylsnyckelsats.


1.
Koppla ur batteriet om motorn är redan i bilen.
2.
Koppla alla kabelnät som är anslutna till huvudet församling (den stora metall rektangel i mitten av motorrummet). Märk varje samband med en post-it lapp så du vet var de i kontakt efter att topplockspackningen är installerad.
3.
Skruva alla fästskruvar längs omkretsen av huvudet församlingen. Skjut kamremmen bort av trumman och dra sedan huvudenheten bort av blocket.
4.
Ta bort den gamla topplockspackningen och ersätt med nya. Använd avfettningsmedel och trasor för att rengöra alla ytor på huvudet montering och motorblocket.
5.
Skjut nya topplockspackning på plats och sedan placera huvudet montering ovanpå packning. Dra åt monteringsbultarna ner ordentligt, med hjälp av rekommendationer från instruktionsboken som en guide.
6.
Återanslut alla kabelnät enligt deras anteckningar och skjut kamremmen tillbaka på sin remskiva. Anslut smeten i tillämpliga fall.

Tips och varningar


 • Dra åt Huvuduppsättning bultarna i 1/4-turn steg för att säkerställa att packningen sitter korrekt och är nivå. Detta skyddar mot delning.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en generator i en S420 Mercedes
  hur du tar bort grumlighet och repor från fordonets strålkastare
  Hur du tar mögel och smutsiga fläckar av din bil
  hur man installerar en GTI 1.8t kamrem
  hur man köper röra upp mazda måla
  hur man kan kontrollera en ledig ventil luftreglage
  Tips för rengöring av bilklädslar
  Luftmassemätare sensorrengöring
  hur man skapar en akut vägkanten bil care kit
  hur man rengör insugningsröret på en ny VW Beetle