hur du ändrar ett tändningslås

hur du ändrar ett tändningslås

Tändningen är vanligtvis det första att få ersättas när det finns problem med att starta ett fordon. Det är lätt att komma åt och det tar inte mycket tid att ersätta. Det finns flera faktorer att göra när det handlar en felaktig tändsystem. Men tänk på att tändningen är ett av de enklaste komponenterna för att felsöka

Vad är tändningslåset?

tändningen är en fem-fas omkopplare som vanligtvis vilar i rattstången på din bil. Omkopplaren har fem olika inställningar för att tillgodose dina tändsystem. Den första fasen är det lås fas som är engagerad när din nyckel är ur tändningen. Den andra fasen är stopp. Detta inträffar endast när du slår din nyckel i avstängt läge. Du har också extra, som driver radio-och aktiveras när nyckeln vrids åt andra hållet. De återstående två arbetar nära tillsammans. De körs och starta. Start är engagerad när fordonet startar, och sedan går tillbaka för att köra under den tid driften av motorn.

Hitta tändningslåset

tändningen är i allmänhet ligger i rattstången av fordonet. Switchen i sig är lätt att avlägsna. Ta bort kolumn kräver avlägsnande av ett par skruvar och skjuta spalten omfattar ut från runt pelaren. Du kommer att behöva dra ut det ur huset och blinkers omkopplaren.

Byta tändningslås

Tändningen sitter vanligen mitt i kolumnen och är bultad till kolonnen. Det finns en fläta som löper rakt på baksidan av switchen. Du måste ta bort ledningarna från switchen och anslut den till den nya växeln. Den nya brytaren kan gå på den plats där den gamla omkopplaren tidigare lör Du måste placera rattstången tillsammans igen och kontrollera att den är monterad tight.


Relaterade artiklar


vindruta byte tips
diy strålkastare renare
hur man gör bilen bromsar längre
syntetiska vs konventionella oljor
hur korrekt tvätta och detaljer bilen
vad händer om man kör utan en gas cap?
Vart tar batterikabeln på startmotorn?
hur du gör din bil luktar färsk
vad är orsakerna till vibrationer i bilar?
fordonsindustrin färgborttagning