hur du tar bort linje färg

hur du tar bort linje färg

Det finns inget mer försvårande sedan komma hem och märker att du har industriell linje måla fördärva ytan av bilens gång storslaget slut. Road måla är svårt att få bort av din bil, men framgång kan fås om man har rätt verktyg till hands. Nya produkter har blivit tillgängliga som gör det här jobbet lite mindre tidskrävande än tidigare. Kommer dock att jobbet kräver fortfarande en hel del gammal hederlig armbåge fett

Du behöver:.
Biltvätt lösning
. Hink.
Trädgårdsslang.
Sham trasa.
Plast rakblad.
Hårtork.
Detailing lera.
Mikrofiberduk.
Industriell renare våtservetter


1
Tvätta bilen noggrant att utvärdera de områden av skador. . Torr med en bluff trasa. Undersöka om lackskador uppstår i tunna prickar eller tjockare klumpar eller möjligen en kombination av båda.
2.
Attack tjockare blobbar först med en plast rakblad köpas på Biltema. Lätt värma upp färgen blobbar med en hårtork och placera rakblad under fläcken, vickar den för att få ytterligare under den. Bänd bort det försiktigt för att ta bort färg och fortsätta på andra platser.
3.
Öppna ditt paket i en uppräkning av lera och forma den till en platt oval. Gnugga ytan av bilen för att lossa resterande färg prickar, knåda leran för att avslöja nya områden som du arbetar. Ta bort överflödigt lera med en microfiber rengöringsduk.
4.
Inköp industriell styrka klotter och lim våtservetter remover. Lägg torka över det drabbade området, släta sidan nedåt och låt den sitta i en minut för att mjuka upp färgen. Vänd på torka över, med hjälp av strukturerade området för att skrubba måla fläckar kraftigt. Upprepa efter behov.
5.
Tvätta och vaxa bilen efter färg tas bort för att få tillbaka sin lyster.

Tips och varningar


 • Försök att använda en spray detailer mellan leran och din bil som du arbetar för att hjälpa till att snabba upp processen. Kontrollera med din stadens Transportation Department. De ofta har speciella föreningar de kan ge dig som kommer att göra rensningen på din bil på ett kick
 • Använd inte industriell rengöringsdukar på färg jobb som är mindre än 90 dagar gamla . Var noga med att inte hålla fön över ett område i mer än 20 sekunders mellanrum eftersom du kan skada den ursprungliga billack.


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör en oxiderad batteripolen
  hur man rengör gul strålkastare
  vård för sämskläder
  hur till check glödstift
  kamrem instruktioner
  hur man i detalj en motor
  hur man polera billack
  riktningar för bromsljus glödlampsbyte för Subaru Outback
  syntetisk olja myter
  hur man byter en stuga luftfilter på en BMW