problem med en Volkswagen Jetta

problem med en Volkswagen Jetta

Jetta är en liten bil som tillverkas av tyska biltillverkaren Volkswagen sedan 1979. Omgjort flera gånger, fortsätter Jetta att vara en populär mid-range bil i USA och runt om i världen. Trots Volkswagens rykte för kvalitet och Jetta är generellt positiva omdömen tillförlitlighet, flera problem är gemensamma för Jetta att ägare och potentiella köparna bör vara medvetna om

motorproblem

Det vanligaste problem som Jetta ägarna innebära fordonets motor. Även om Jetta har funnits med ett brett utbud av motoralternativ under årens lopp och för olika utföranden, många av motorn problem är vanliga. Frekvent Check Engine varningslampor indikerar allt från en feltändningar på grund av en felaktig tändspole, trilskande tändstift eller missanpassade bränsleinsprutningar. Vissa Jetta motor problem är vanligare i kallt väder.

Elektriska problem

Jetta har också varit kända för att ha problem med sitt elsystem. Partiell fel i elsystemet har resulterat i kraft automatiska lås inte fungerar eller makt fönster som fungerar bara ibland. Andra elektriska problem involvera instrumentbrädan där varningslampor kan ibland vara engagerad utan att de faktiska problem som inträffar i fordonet. Andra elektriska problem som rapporterats av Jetta ägare involvera bilens batteri och larmsystem.

Säkerhet påminner

Moderna generationer av Volkswagen Jetta har återkallats många gånger för återförsäljare att tjänsten säkerhetsutrustning. År 2007 var över 300. 000 Jettas hem pga ett problem med strålkastarna. En annan minns att samma år arbetat med en vindrutetorkare fråga som drabbade nästan 60. 000 fordon. En 2004 återkallande av mer än 400. 000 fordon behandlas Jettas som tillverkades med en trasig fara ljussystem switch. Bromsning problem behandlades i ett 2007 återkallande av drygt 13. 000 Jetta modellerna.

Mekaniska påminner

Andra påminner har stiftats för att reparera eller ersätta andra komponenter i Jetta ej direkt relaterade till säkerhet. I 202C ett problem med drivaxeln föranlett återkallande av några 25. 000 fordon. Mer än 19. 000 Jetta modeller utrustade med en dieselmotor var föremål för ett återkallande under 2004 där bränslesystemet. Detta kom efter ett 2002 återkalla närmare en halv miljon fordon på grund av problem med gasen tanklocket och påfyllningsrör.

Andra Allmänna problem

Vissa problem med Volkswagen Jetta är mindre betydande, men införliva missnöjda kunder i ett antal områden. Ett av dessa problem är Jetta höga pris inom sin klass. Bil kritiker har klagat på Jetta övergripande pålitlighet, som för några årsmodeller, har beräknats till lägre än andra bilar i Volkswagens lineupen. Beroende på vilken motor, är förbruka något Jetta modellerna också en hel del bränsle i förhållande till sin makt och storlek.


Relaterade artiklar


vad man ska använda för att rengöra fönster på en bil
hur jack upp Audi A6 med domkraft poäng
hur man köper en garanti för ett fordon
fordonsindustrin glödlampsbyte guide
hur man byter från syntetisk olja till vanlig olja
hur många motorolja flaskor ska användas för en Toyota Camry V6
Ford Escape Hybrid problem
hur man rengör en Ford Focus IAC ventilen
hemlagad laddare auto batteri
dålig start relä symtom