eftermarknadsprodukter för mini lastbilar

eftermarknadsprodukter för mini lastbilar

Som namnet antyder, är en mini lastbil en liten pickup. Anpassa mini lastbilar blev populär på 1980-talet. Hobby har uthärdat, även om populariteten av mini lastbilar har minskat. Fortfarande finns det tillräckligt med entusiaster bygga mini lastbilar för att motivera en bred eftermarknaden. Det finns även en mini lastbil tidning som heter Mini Truckin '.

Suspensioner

En av de första saker som de flesta ägarna gör i att anpassa deras mini lastbilar är lägre upphävandet. Ingen mini lastbil är verkligen klar förrän chassit svävar strax över asfalten. Det finns många fjädringskomponenter för mini lastbilar, den vanligaste av dessa är sänkningsfjädrar, prestanda chocker och coilovers. Det finns luft också väska befrielse för dem som vill att deras lastbil extremt låga.

Hjul och däck

Efter att ha sänkt fjädring, en av de följande stegen är att installera en större uppsättning av hjul och låg profil gummi för en anpassad utseende. Större diameter hjul hjälpa till att fylla ut lastbilens hjulhusen och oftast ser betydligt bättre än de små, ursprungliga hjul. Lågprofildäcken se cool och hjälpa din lastbil hantera mycket bättre. Den Tire Rack är en utmärkt resurs för eftermarknaden hjul och däck för nästan alla fordon under solen.

Ground Effekter

De flesta mini lastbilar inslag någon form av mark effekter eller bodykit, några vilda, några milda. Det finns ett stort utbud av företag som gör organ kit och tillbehör för att hjälpa din mini lastbil står ut från mängden. Tänk på en yrkessammanslutning butik bör installera och måla dessa tillbehör för bästa resultat. Kolla in ett större företag som Body kit för bredaste utbudet av byggsatser för ditt specifika fabrikat och modell mini lastbil.

Interior

Tillsammans med resten av det, men inredningen är ett viktigt område att ändra på de verkligt anpassade mini lastbil. Företag som Corbeau och Sparco göra ett brett utbud av ras hinkar som ser fantastiska ut i anpassade fordon. Grant och Momo göra en mängd av rattar och knoppar förändring som hjälper din lastbil interiören känns långt sportigare. Efter det installera en uppsättning Autometer mätare är en finish som också hjälper dig att övervaka hälsan hos din lastbil.


Relaterade artiklar


hur du lägger till en AUX-ingång på en bilstereo
Hur man monterar en flagga i botten av en lastbil
hur du anpassar en Honda Accord
Hur konvertera en bil att brinna HHO
hur man installerar GMC fotsteg
hur du tar bort en radio från en 2007 Chrysler Sebring
hur bilar tune idrott
hur du anger 2001 Mitsubishi Eclipse radiokod
beskriver anslutning projektor strålkastare på en Honda Civic
hur man återställer min honda stöldskydd efter byte ett batteri