hur bilar tune idrott

hur bilar tune idrott

Sportbilar är specialbyggda fordon som vanligtvis är utformade för att vara kul att köra över allt annat. Sportbilar betona hantering och smidighet över direkt hästkrafter och lyx, men det är inte att säga att sportbilar är inte snabb. Många av dessa bilar erbjuder massor av fart tillsammans med imponerande hantering. Tuning sportbilar bättre prestanda liknar tuning någon annan bil, men det finns oftast mer tonvikt på chassit och bromsning
1.
Förbättra hanteringen. Även sportbilar i allmänhet kommer med suspensioner som redan har optimerats för hantering finns det oftast fortfarande utrymme för förbättringar. Börja med en sänkningssats och chocker prestanda, vilket kommer att sänka din tyngdpunkt och minska onödig rörelse från chassit under sportig körning. Coilovers, som är en integrerad chock och fjädern som ursprungligen utvecklades för racerbilar, är ett annat alternativ, även denna installation är betydligt dyrare än vanliga fjädrar och chocker. Efter det installera en uppsättning större, justerbara krängningshämmare, vilket kommer att minska krängning och gör att du kan ringa i hanteringen balans. Strut barer, som monterar den chock torn och minska flex, kommer fint spetsa till avstängning uppgraderingar.
2.
Uppgradera bromsning. Håll resultatet för din sportbil balanseras genom att också uppgradera stoppa förmåga. Här kan du installera en stor broms kit från ett företag som StopTech för en enorm förbättring i att stoppa förmåga. Som av 2010, detta kostar $ 1000 eller mer, så om du vill behålla det billigare, installera cross-borrad, till ventilerade rotorer hjälpa avleda värme, en mer aggressiv pad för bättre stopp och uppsättning av flätade linjer stål broms för ett fastare bromspedal .
3.
Installera lättare legeringar och segare däck. De flesta sportbilar kan stå att använda en större uppsättning hjul än den ursprungliga tillverkaren sätta på dem. Lättare hjul kommer att minska den ofjädrade vikten (tyngden bärs av fjädring) och göra din bil känner sig mer flexibel, medan en del extra bredd kommer att förbättra greppet. Wrap hjulen med R-förening däck, som kan användas på gatan (även om de inte fungerar lika bra i regn) och kan även användas på dessa helgen plundringståg på travet.
4.
Uppgradera interiören. Med allt som köregenskaper och bromsar kommer en rad i ett stycke lopp hinkar se till att de åkande stanna på plats under snabb körning. En tight sits gör det också lättare att kontrollera bilen, så installera en uppsättning av platser från ett företag som Recaro eller Sparco. Spetsa inredningen uppgraderingar med en mindre, sportigare hjul tillsammans med en legering växelspaksknopp och borrade pedaler legering, som ger bättre grepp än pedaler lager gummi.
5.
Öka uteffekt motorn. Installera en större diameter avgaserna kommer att frigöra några dolda makten i din sport bilens motor liksom får det att låta mycket bättre. Om din sportbil är modern och förlitar sig på elektronik, installera ett chip prestanda dator eller omprogrammeras ecu (Engine Control Unit) för mer makt. Om du är ute efter stora makt och tror att chassit kan hantera det, sedan turbocharge eller kompressor motorn. Båda dessa är beroende av en kompressor som tvingar in mer luft i motorn för en stor makt vinst. Som av 2010, detta kosta allt från $ 3. 000 till $ 10. 000 eller mer beroende på fordonet.
 Relaterade artiklar


hur man återställer min honda stöldskydd efter byte ett batteri
hur man airbrush en mustang
hur du tar bort fabriken navigering från en Toyota 4runner
2WD till 4WD ford konvertering
beskriver anslutning projektor strålkastare på en Honda Civic
hur du anger 2001 Mitsubishi Eclipse radiokod
hur man gör en snorkel för en jeep
hur du anpassar en Honda Accord
Hur man monterar en flagga i botten av en lastbil
hur bilar tune idrott