hur du anpassar en Honda Accord

hur du anpassar en Honda Accord

Honda Accord har varit en av de mest framgångsrika och populära modeller som tillverkats av något biltillverkare. Den Accord erbjuder en önskvärd kombination av tillförlitlighet, kvalitet och funktionalitet som andra biltillverkare i segmentet har varit hårt pressade att slå. Och trots överenskommelsen är inte lika populär som vissa Honda modeller, som Civic, när det kommer till tunern publiken kan detta ändå vara en stor bil att anpassa

Du behöver:.
Hylsnyckelsats och kransen
Specialized fordonsindustrin verktyg.


1.
Installera större hjul och däck. The Accord (som de flesta serietillverkade bilar) kommer med relativt små hjul och däck, så en av de första uppgraderingar brukar installera en uppsättning eftermarknaden hjul och däck. Inte bara kommer din Accord ser bättre ut, men det kommer sannolikt hantera bättre och med större, segare däck. När det gäller hjul, kan du gå "blingy" med en uppsättning chrome fälgar, eller installera fler målmedveten långsiktig racing stil legeringar.
2.
Sänk fjädring, antingen med konventionell sänkning fjädrar eller prestanda chocker och justerbara coilovers. Om du verkligen vill ha din bil låg, installera en suspension krockkudde. Det senare alternativet är inte billig heller är det krävande, men det är det bästa sättet att få en grund-skrapa höjd. Om du är mer intresserade av prestanda, är då en av de första två alternativen det bästa insats.
3.
Installera en kropp kit. När folk hör ordet anpassade, trollar det ofta upp visioner av vilda organ kit och galen jobb färg. Detta är sant till viss del, men det är inget fel med att visa lite återhållsamhet när det gäller utsidan av din Accord. Även om du kan installera en fullt utvecklad kropp kit från ett företag som Veilside, kan du också ändra de huvud och svans ljus för ett utseende uppgradering. Med din Accord specialanpassade målade är ett annat alternativ, med bara din fantasi som den begränsande faktorn . . . och storleken på plånboken.
4.
Ändra inredningen. Om du ska till The Fast and The Furious look, installera ett par i ett stycke racing skopor från ett företag som Sparco. Efter det installera en mindre, sportigare hjul, en legering växelspaksknopp och pedaler legering. För att göra sätena ser rätt och lägga säkerheten, byt lager bälten med en uppsättning av racing selar som kommer att hålla de åkande i mycket bättre. Och, naturligtvis, är inga anpassade Accord komplett utan en uppgraderad stereo.
5.
Trimma motor för mer makt. Installera en kall luftintaget, ett FreeFlow avgaser och ett datachip så att motorn producerar mer hästkrafter. Om du vill ha ännu mer prestanda, installera en kompressor eller turbo, som båda använder kompressorer att tvinga in mer luft i motorn, vilket dramatiskt förbättrar effekten.


Relaterade artiklar


hur man gör en snorkel för en jeep
hur du tar bort en radio från en 2007 Chrysler Sebring
hur du tar bort fabriken navigering från en Toyota 4runner
hur man installerar GMC fotsteg
hur man airbrush en mustang
hur du anger 2001 Mitsubishi Eclipse radiokod
hur du lägger till en AUX-ingång på en bilstereo
hur man återställer min honda stöldskydd efter byte ett batteri
Hur konvertera en bil att brinna HHO
2WD till 4WD ford konvertering