hur man airbrush en mustang

hur man airbrush en mustang

Motivlackering en bil kan ta bort bucklor och repor eller bara lägga till lite välbehövlig liv till utseendet på din bil. Detta kan vara särskilt sant om att återställa en Mustang av sin ursprungliga lyster. En klassisk sportbil som förtjänar en bra färg jobb, och du kan ge det en hemma med en mer personlig touch än att ta den till en Body Shop. Och du spara lite pengar i processen

Du behöver:.
Klibbduk
. Maskeringstejp.
Airbrush och airbrush färg.
Ansiktsmask.
Goggles.
 


1.
Öva med airbrush för att finslipa dina färdigheter. Bekanta dig med verktyget: på knappen för att spray färgen är oftast på toppen av munstycket och kan pressas med pekfingret. Tryck på den hårdare eller mjukare beroende på hur mycket färg du vill använda. Öva besprutning i raka, jämna rader på en slät, jämn takt. Arbetar i en väl ventilerad plats, bär glasögon och en ansiktsmask för säkerheten.
2.
Testa färgen på färgen som du kommer att använda. Om du försöker att matcha färgen till bilens nuvarande färg, spraya en skrot bit med ny färg och vänta på att torka. Jämför det med färgen som redan finns på din bil och avgöra om det är en match. Vissa färger mörkare eller ljusare under torkningen, vilket kan påverka din Mustang utseende.
3.
Tvätta bilen noga och använd en klibbduk att torka den.
4.
Mask bilen genom tejp till områden som du inte vill täckt med färg. Detta omfattar fönster, speglar och krom. Täck bilen med plastfilm eller papper om det finns stora områden som du inte vill ha målat. Se till att vid tillämpningen av bandet, det är nedtryckt bra utan veck och rynkor, eftersom detta kan ge oönskade måla att sippra in
5.
Spraya första lager färg på bilen med släta, jämna drag. Försök att inte överlappa band av färg och håller airbrush ca 4 till 6 inches bort från bilen för den renaste utseende. Håll airbrush närmare kommer att resultera i mörkare, tätare applicering medan längre bort kommer att resultera i en mjukare, mer sporadiskt spray.
6.
Låt färgen torka ordentligt sedan bort maskeringen band, att se till att färgen inte rinna in under den någonstans. Om det gjorde sippra på en metallyta eller ett fönster, använda thinner för att torka bort det. Beroende på ytan, kan du kanske att slipa bort och måla om det. Tillämpa ny tejp till bilen efter låta färgen torka och göra rätt justeringar. Mask samma områden som du gjorde innan, utan falsning eller skrynklas bandet.
7.
Applicera ett andra lager airbrush färg. Låt det torka också. Ta bort maskeringen så ReMask bilen en gång till.
8.
Reda på om färgen är tillräckligt. Om du behöver färgen mörkare, lägga till ett till lager, och om du vill att den har en glänsande glans efteråt, lägg ett lager klarlack /blank yta till bilen på samma sätt som färgen appliceras. När det är helt torrt, inspektera den för brister.
 Relaterade artiklar


Hur konvertera en bil att brinna HHO
hur du anger 2001 Mitsubishi Eclipse radiokod
hur du lägger till en AUX-ingång på en bilstereo
eftermarknadsprodukter för mini lastbilar
hur man återställer ett larm kvicksilver bergsbestigare
hur man gör en snorkel för en jeep
hur du installerar en HID kit på en 2007 Ford Expedition
beskriver anslutning projektor strålkastare på en Honda Civic
2WD till 4WD ford konvertering
hur man återställer min honda stöldskydd efter byte ett batteri