hur man installerar GMC fotsteg

hur man installerar GMC fotsteg

GMC lastbilar är robusta, pålitliga, och har stor stil. GMC Sierra är GM Silverado är syskon. De kan vara tvillingar om GMC lastbilen inte hade en viss stil av sina egna. Fotsteg är bland de bekvämligheter du kan hitta på en Sierra. Det finns många stilar att välja på men installationen är liknande i varje fall

Du behöver:.
GMC lastbil
. Fotsteg med hårdvara.
Måttband.
Skruvmejslar.
Tin snips.
Spärrnyckel med hylsor.
Borra.
 


1.
Mät avståndet från framkanten av lastbilens bakre hjulhuset till framsidan av rocker panel där fotsteget kommer att upphöra vid fronten på fordonet. Matcha mätningen till den faktiska fotsteg att vara säker på att du har rätt längd för att installera GMC fotsteg på din bil.
2.
Leta upp de tre fästpunkterna där en GMC lastbil körs styrelse fästen är förankrade i fordonet. De är de gummi kroppen fästen-alla har ett centrum bult som löper genom en gummi chock formad som en donut och in i kroppen på lastbilen. Installera GMC Fotsteget fästen med kroppen montera som ankare.
3.
Ta fram Fotsteget monteringsfäste och fäst den på trucken vid fronten kroppen mount. Ta bort centrumskruven av kroppen montera och byta ut den efter inklusive dess främre fotsteget montera som en extra konsol. Upprepa processen för front-, middle och bakkroppen fästen, lägga till en Fotsteget fästet.
4.
Skjut en bult huvudet ner varje spår på undersidan av de löpande ombord för varje monteringsfäste kommer ut från undersidan av bilen. Med skruvarna i deras spår, kan du fästa ihop framsidan av fotsteget med främre trim skyddet med skruvarna som håller den till fotsteget. Ta med fotsteget till fordonet och ställ in fotsteget på toppen av monteringsfästena att nå fram under lastbilen.
5.
Skjut skruvarna på undersidan av fotsteget så att de stämmer med hålen på fästen. Sätt en bult genom varje hål och dra åt mutter över varje bult att säkra driften styrelsen att monteringsbyglarna. Använd en spärrnyckel och en öppen ände skiftnyckel för att dra åt dessa skruvar och muttrar ordentligt.
6.
Konstruera baksidan av fotsteget. Cap den öppna änden av fotsteget med eftertrupp trim på stänkskydd. Skruva genom stänkskydd och kroppen så att skruven tränger igenom både stänkskydd och hjulet väl, i fotsteget bas för att skapa en styv installation.
 

Tips och varningar


 

  • En bit av gummilister kan skydda lastbilen där en Fotsteget glider upp under bilen och är inte inloggad. Använd en hög kvalitet lim och skum väder remsa längs den övre kanten av fotsteget till pad utrymmet mellan dessa två metallytor.
  • Använd alltid rätt antal fästen när du installerar GMC fotsteg. Det finns tre högkvalitativa fästpunkterna för varje som kör ombord. Installera en fotsteget med två eller till och med en konsol trygga basen i fotsteget till lastbilen kan leda till skada på passagerare i lastbilen. Installera alltid delar enligt anvisningar från tillverkaren för bästa resultat.


Relaterade artiklar


hur du anger 2001 Mitsubishi Eclipse radiokod
hur man återställer ett larm kvicksilver bergsbestigare
hur man gör en snorkel för en jeep
eftermarknadsprodukter för mini lastbilar
hur man airbrush en mustang
2WD till 4WD ford konvertering
hur du tar bort en radio från en 2007 Chrysler Sebring
Hur konvertera en bil att brinna HHO
hur man installerar GMC fotsteg
hur du anpassar en Honda Accord