Hur konvertera en bil att brinna HHO

Hur konvertera en bil att brinna HHO

De flesta bilar kan konverteras för att använda HHO gas (knallgas) som ett komplement till bensin, öka miles per gallon. De reella besparingarna är när bränslet är "lutade sig tillbaka" för att använda mindre bensin. ". Lean" Även om detta normalt skulle orsaka problem med motorn förhindrar HHO gas komplettera dieseleffekt, knackar och värme i samband med rinnande

Du behöver:
Hylsnyckelsats
. Skiftnycklar.
Skruvmejslar.
Avbitartång.
Eltejp.
EFIE styrdonet (för bränsle-insprutning modeller).


1.
Koppla loss batteriet genom att vrida moturs positiva terminalen bulten, sedan ta bulten från batteriet. Förvara öppna terminalen bort från batteriet eller metall.
2.
Mät och köra slangar från HHO generatorn till bränsle intaget av fordonet. Detta görs vanligen genom att klippa ett litet hål i sugslangen av bilen och skjuta utgående slangen från generatorn till den i en vinkel. Några äldre, förgasare utrustade modeller kan ha HHO går direkt in i tjänsten vakuum hamnen, om tillämpligt. Platser på bränsleinsprutning modeller är lika varierande som experimenterar, men en tredje möjlig plats är en skarv i dammsugarslangen linjer som leder till att bränslet insugningsröret. HHO gas kan införas till spridarna på detta sätt, och linjerna skapa tillräckligt vakuum för att dra gasen i insprutningssystemet. Använd slangklämmor för att fästa några lösa trådar.
3.
Wire generatorn på fordonet genom att köra den negativa polen post till en bra, solid kropp mark. Dessa terminaler är vanligtvis långa bultar toppas av vingmuttrar, men generatorn mönster varierar. Den positiva terminalen tråd kommer att behöva en in-line-säkring för att skydda bilen från överbelastning, och kan köras till ett tändningssystem på kraftkälla. Generatorn kan också köras på en enkel knapp installerad på instrumentbrädan. Vanliga ställen att lägga till den här leda är gruppcentralen, tändningslåset tråd eller ett tillbehör port.
4.
Anslut EFIE kontrollboxen till bilens sensor system genom kapning och skalning ledningarna och sedan vrida koppar ihop ändarna som bryggkopplingsväg tillbaka genom rutan. I bilar med datorsystem (efter 1980) måste MAF sensorn och O2 sensor kopplas till en kontrollbox, som kallas en EFIE box. Denna ruta medföljer vanligen HHO kit, och är skyldig att "lura" datorn i inte registrera extra syre som produceras av generatorn. Detta kan void några bilar "garantier, så kolla på detta innan installation. Kabeldragning rutan är enkel, och endast kräver att O2 och MAF sensorn kablar skarvas i ledningarna från lådan. Anvisningar om koder Kabelfärg kommer även att ges av tillverkaren av HHO kit. Applicera rikligt med eltejp till skarvar.
5.
Återanslut batteriet genom att vrida den positiva polen bulten i medurs riktning.

tips och varningar


 • Använda mer än en generator kommer att kräva de inrättas i "serien", eller har produktionen av en generator i ingången av nästa, tills utgången av den sista generatorn når intaget.
 • mycket försiktig när du arbetar med HHO gas, som Det är mycket explosiv.


 • Relaterade artiklar


  hur man återställer ett larm kvicksilver bergsbestigare
  hur du installerar en HID kit på en 2007 Ford Expedition
  Hur konvertera en bil att brinna HHO
  hur man installerar GMC fotsteg
  hur man airbrush en mustang
  beskriver anslutning projektor strålkastare på en Honda Civic
  eftermarknadsprodukter för mini lastbilar
  Hur man monterar en flagga i botten av en lastbil
  hur du anger 2001 Mitsubishi Eclipse radiokod
  hur du lägger till en AUX-ingång på en bilstereo