hur du lägger till en AUX-ingång på en bilstereo

hur du lägger till en AUX-ingång på en bilstereo

Det finns många fördelar med att lägga till en extra bidrag till en bilstereo. För anslutning till en fabrik stereo, satellit radiomottagare kräver en AUX-ingång för anslutning. Du kan också hitta behovet av att ansluta och iPod eller MP3-spelare via en AUX-ingång. Det finns några fabriksmonterade stereo enheter som kommer att ha ett extra jack på framsidan av stereon. För dessa enheter, är anslutning lätt. För alla andra enheter måste du skapa en ny anslutning i den bakre delen av stereo

Du behöver:.
Phillips-skruvmejsel.
Kåpa borttagningsverktyget.
FM-sändare.
Drill.
Gummiskyddet.


1.
Koppla bort den negativa batterikabeln, även kallad jordningskabel, från den negativa batterikabeln post. Använd en Phillips-skruvmejsel eller skiftnyckel för att lossa klämman på minuskabeln inlägget.
2.
Bort stereon från instrumentbrädan i fordonet. Särskilda stereo utvisningsförfaranden varierar mellan fordon, så det är bäst att rådgöra med din bil handbok för exakta instruktioner. Du kommer troligen att krävas för att ta bort paneler runt stereo monteringsfästet. När du har tagit bort de nödvändiga paneler, ta bort skruvarna som håller fast stereon i fästet. Dra stereo från instrumentpanelen tillräckligt långt för att komma åt anslutningar på baksidan av enheten.
3.
Koppla ledningarna till baksidan av stereon. Anslut ledningarna från fordonet till ett kabelnät adapter. Anslut sladden från ledningsnätet adaptern till stereon.
4.
Öppna handskfacket. Placera FM-sändare i handskfacket. Dra in sladden från FM-sändaren i denna stereo fäste. Anslut FM-sändaren och sätta leda till kabelnätet adaptern.
5.
Byt ut bilens stereo i instrumentbrädan. Rådgör med din bil bruksanvisning innehåller instruktioner om stereo installationen.
6.
Placera den negativa klämman batterikabeln runt den negativa batterikabeln post. Dra åt negativa batterikabeln s klämma runt leda inlägg med en Phillips-skruvmejsel eller skiftnyckel.

tips och varningar


 • en extern enhet (satellit radio mottagare, iPod eller MP3-spelare, etc. ) kan anslutas till stereon genom det nybildade AUX-ingång leda under handskfacket. Vissa stereoapparater kommer att ha möjlighet att styra enheten via stereon i sig. För alla andra, behöver du också ändra läge på stereon till "AUX" och styra enheten genom sin (enhetens) gränssnitt.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar GMC fotsteg
  hur bilar tune idrott
  Hur man monterar en flagga i botten av en lastbil
  hur du installerar en HID kit på en 2007 Ford Expedition
  hur du anger 2001 Mitsubishi Eclipse radiokod
  hur du tar bort fabriken navigering från en Toyota 4runner
  beskriver anslutning projektor strålkastare på en Honda Civic
  hur du lägger till en AUX-ingång på en bilstereo
  hur man återställer min honda stöldskydd efter byte ett batteri
  hur man återställer ett larm kvicksilver bergsbestigare