hur att sälja en bil snabbt för topp dollar

hur att sälja en bil snabbt för topp dollar

Så , skulle du vilja sälja en bil snabbt , va ? Och du är förmodligen tänker det betyder att du kommer att behöva göra stora eftergifter på priset . Lyckligtvis släppa priset är inte det enda sättet att sälja en bil snabbt , även om det är den vanligaste . Så , låt oss ta en titt på hur du kan få topp dollar och ändå sälja en bil snabbt

Du behöver : .
En bil att sälja


1
<. br > Har bilen detaljerade ( eller göra det själv ) . För att få topp dollar och ändå sälja en bil snabbt , måste den ser fantastisk ut . Och de flesta av oss inte håller våra bilar fläckfria ( gruva har fått en hel del hundhår i mellan sätena för tillfället ) . Så, innan du sätter din bil på marknaden , har det professionellt detaljerade eller göra den typ av jobb du pickiest släkting skulle betala dig för .
2 .
Gör din forskning . Använd online Blue Book ta reda på vad liknande bilar säljer för i din region. Ring upp en lokal bilfirma och ta reda på vad en liknande bil skulle sälja för på sin lott . Ta en titt i tidningen radannonser och se vad som finns tillgängligt . När du vill sälja en bil snabbt för topp dollar , det är absolut nödvändigt att du vet vad det toppen dollar siffra . ( Och här är ett tips . det är * aldrig * mer än du betalat för bilen om du inte äger en klassisk /ovanlig modell )
3
Bestäm din målgrupp och där de umgås . Att sälja en bil snabbt , är det viktigt att du siktar på att sälja den till rätt personer . Hybrider är fortfarande "hippie " bilar i större delen av landet . Stadsjeepar är för människor som inte bryr sig om att spendera massor av pengar på gas . Så , ta en titt på bilen du vill sälja snabbt och räkna ut den grupp människor som sannolikt kommer att köpa den . Sedan , tänka igenom där de umgås . För hybrid , om du har en lokal bondens marknad eller organiska livsmedelsbutik , det är ett bra ställe , till exempel .
4 .
ta fantastiska bilder . Att sälja en bil snabbt , finns massor av människor kommer att behöva kunna se hur det ser ut . Det betyder att du behöver flera bra bilder på bilen . Var noga med att fotografera några skavanker eller skador samt för att du ger en ärlig bild av bilen .
5 .
skriva ihop en beskrivning av bilen och den livsstil du har hade med det . Sportig cabriolet ? Prata om hur mycket du älskat kör en specifik lokal väg . SUV? Prata om hur det fick du genom lera under allt regn sex månader sedan. Två saker att tänka på när du skriver din beskrivning-den potentiella köparen ( och vad de kommer vara intresserade av ) och ett fel eller två . Gör det inte låter som bilens perfekt-snarare genom att belysa eventuella nackdelar har du en mycket mer väl avrundad , ärlig annons och det är vad som lockar köpare
6

Leta rätt ställe att annonsera bilen . Om du säljer en SUV (icke-hybrid ) har du förmodligen inte kommer att hitta någon som vill köpa den parkerad på parkeringen på Whole Foods . Så att sälja en bil snabbt , du vill vara att främja den där rätt människor umgås ( både parkering i dessa partier med en skylt i bilfönstret och även genom att publicera annonser i sekretessbelagda avsnitt och online) .

7 .
Annonsera mycket , utan spam . Att sälja en bil snabbt för topp dollar , du måste ha massor av ögonglober-massor av potentiella köpare. Så , efter en annons på Craigslist , post en annons i din lokala tidning, efter en annons i någon gratisgrunka papper ditt samhälle har , efter en flyer i styrelser gemenskapsbulletin , etc-allt på rätt plats för var dina bästa potentiella köpare hänga ut . ( ? . Selling en Volvo Se till att lägga upp en flyer på biblioteket Se hur lätt det är ? ) inte bara posta en annons och förvänta sig att vara tillräckligt för att sälja en bil snabbt-snarare efter massor av annonser få maximal exponering i en kort tid .

tips och varningar


 • Kom ihåg att priset bilen ganska ! Ta hänsyn till körsträcka , bilens skick , bilens modell , eventuella uppgraderingar , och lokala prissättningen . Att sälja en bil snabbt , kan du inte också vill få mer än vad bilen är värd .
 • Låt inte folk låg boll dig . På samma sätt , när du har prissatt din bil rättvist, inte låta någon tala dig till att sälja den för mindre . Ofta tror det finns massor av utrymme att förhandla om bilpriser , så det är bara le och säga , " Vi ansåg att [ vad de tycker är en anledning för att få en rabatt ] vid prissättning bilen . " Be fast men artig och du kommer att sälja bilen snabbt för det pris du vill .


 • Relaterade artiklar


  hur att sälja en bil snabbt
  hur att sälja en bil till någon
  hur att sälja en bil som metallskrot
  hur du ställer in ett konkurrenskraftigt pris att sälja en bil
  hur att sälja en bil snabbt
  hur att sälja en bil snabbt
  Så lägger en annons för att sälja en bil på nätet
  hur att sälja en bil snabbt för topp dollar
  Så lägger en annons för att sälja en bil på nätet
  hur att sälja en bil på nätet