hur att sälja en bil till någon

hur att sälja en bil till någon

När du har en bil till salu , bör du vara beredd att göra en försäljning för alla som kommer att titta på den . Om du blända honom med bilens skick och är redo att uppväga eventuella invändningar , bör du kunna sälja bilen till någon . När allt är presumtiva köpare intresserade redan , eller skulle de inte ha tagit sig tid och besvär att komma ut och titta på fordonet . Du behöver bara ta några steg för att knuffa honom i faktiskt göra inköp

Du behöver : .
av underhåll
Mekaniker rapport ( tillval) .


1 .
Inkludera så mycket information som möjligt när du annonserar din bil till salu . För att kunna sälja bilen för att alla som kommer det ser det , måste du vara säker på att du kommer att locka rätt potentiella köpare . Beskriv bilen i detalj , inklusive eventuella tillval och extra tillbehör , och vara ärlig om sitt tillstånd . Det ska inte finnas några obehagliga överraskningar när en potentiell köpare kommer att titta på den .
2 .
Se till att din bil ser så attraktiv som möjligt innan du visa det. Enligt Edmunds. com kommer att ge din överklagan bil bromsa ge ett positivt intryck på potentiella köpare. Detalj insidan , och ge den en grundlig tvätt och vax jobb . Om du inte vill göra arbetet själv , investera i en professionell detaljer . Du chanser att få en försäljning ökat om du wow den potentiella köparen så snart han ser bilen .
3 .
Få presumtive köparen att ta en provtur . Detta är ett trick som alla professionella säljare vet , och du kan även använda den för att sälja din bil till någon köpare . När du får henne bakom ratten , kommer hon känna en känsla av ägande . Det gör slutföra försäljningen mycket lättare eftersom kör bilen ger henne ett personligt intresse i det .
4 .
Presentera den presumtive köparen med alla dina underhålls-och reparation . Detta huvud några frågor eller funderingar om huruvida bilen blivit behörigen vårdas . Om möjligt , Edmunds. com rekommenderar också att ha en mekaniker inspektera bilen så du kan erbjuda rapporten till potentiella köpare.
5 .
Var redo att förhandla . Bilköpare tenderar att vara orolig för att bli lurade . De gillar att känna att de får en bra affär . Om du är villig att förhandla , som kan slå ner den sista barriären i den presumtive köparen sinne . Känn din bottom- line pris , och lämna lite plats för justeringar i priset du annonserar . Detta sätt, om personen är tveksam kan du erbjuda en bättre affär att ge honom den sista knuff .

tips och varningar


 • När du annonserar en bil för försäljning , kan du få ett telefonsamtal från ett företag som erbjuder att matcha dig med en köpare till en kontantersättning . Den som ringer kan även hävdar att de har en köpare redan , men hon kommer inte att avslöja hans identitet förrän du betalar . Aldrig falla för dessa kontakter . Det finns ingen köpare , och när företaget får dina pengar , har det inget incitament att hitta en.


 • Relaterade artiklar


  hur att sälja en bil till en återförsäljare
  hur att sälja en bil snabbt för topp dollar
  Så lägger en annons för att sälja en bil på nätet
  tips för att sälja en bil privat
  hur att sälja en bil snabbt
  hur att sälja en bil snabbt
  hur man lagligt sälja en bil
  hur att sälja en bil på nätet
  hur att sälja en bil på nätet
  hur att sälja en bil som metallskrot