Om att sälja en bil online gratis

Om att sälja en bil online gratis

Internet har gjort det möjligt för den ständiga tillväxten av sekretessbelagda annons webbplatser där användare kan interagera , sälja , köpa , och även byteshandel varor och tjänster . Om du vill nå en stor publik snabbt och effektivt , sälja din bil online är det bästa alternativet för dig. Det finns många legitima och användbara webbplatser som tillåter dig att snabbt lägga upp en skräddarsydd annons gratis . Här är några av de bästa webbplatser för att sälja din bil gratis online

Du behöver : .
ComputerInternet accessDigital bilder på bilen du säljer .


1 .
Gå till Uno bilhandlare , en av webbens största sajter för både köp och försäljning bilar samt bildelar . Under " Sälj din bil " klickar du på rullgardinsmenyn för att välja detta märke av auto du säljer och klicka sedan på " Sälj "-knappen . Skriv in din bil detaljer och kontaktinformation, och sedan lägga upp ett foto för att gå med ditt inlägg . På webbplatsen kan du skicka mer än en bil till försäljning på en gång , och tillhandahåller en stor diskussionsforum där säljare och köpare kan samlas för att chatta .
2 .
Gå till Lycos webbplats som har miljontals användare i hela världen och en enorm publik bas för radannonser . Om de viktigaste navigeringsfältet högst upp på sidan , klicka på " Annonser ". På nästa sida , klicka på " skriva en annons " -knappen längst upp till höger . Webbplatsen kan enkelt du kan anpassa ditt inlägg för en viss stat eller region och rikta eventuella lokala köpare i ditt område . Lycos tillåter en bild per annons . Däremot kan webbplatsanvändare uppgradera till en utvald annons för $ 20 .
3 .
Gå till Web Cosmo för en annan enkel att använda webbplatsen för att sälja din bil gratis . Webbplatsen kräver inte att du skapa ett konto . Du kan snabbt lägga upp en annons och omfattar upp till fyra bilder av din bil . På webbplatsen finns praktiska funktioner , som möjligheten att välja hur synlig du vill att ditt inlägg ska vara, oavsett om det är landsomfattande , Statewide eller lokal . Ditt inlägg stannar uppe på platsen för 90 dagar innan det förfaller .
4 .
Gå till bilar online gratis hemsida. Under " sälja min bil gratis "på startsidan, skriv in din postnummer och tryck på knappen "Kör" . Du kan sedan komma igång med att anpassa ditt inlägg för att sälja din bil . Genom att lägga ut en gång på webbplatsen , kommer din annons att också korsa ut på andra betrodda webbplatser såsom Google , MySpace platsannonser , AOL och AutoMedia . På webbplatsen kan du skicka upp till nio bilder på din bil , och ger obegränsad förlängning så att du kan köra annonsen tills bilen är såld. Annonserna tillåta en direkt länk till säljarens hemsida , och även ge en enkel form e-kontakt som gör att intresserade köpare att komma i kontakt med dig direkt .

tips och varningar


 • bilder på din bil kommer att vara en av de viktigaste delarna i din annons . Var noga med att vidta effektiva bilder som ärligt fånga vad din bil ser ut , både på utsidan och på insidan . Ta detaljerade bilder som visar kvalitet eller slitage på bilen . Detta kommer att hjälpa köpare att lita på dig och din annons . Aldrig post ditt telefonnummer eller e-postadress direkt på dessa platser . Det finns en hel del scammers och spammare där ute som kommer att använda din information online . Använd den inbyggda i inrättandet av dessa platser så att köpare kan kontakta dig genom deras system .


 • Relaterade artiklar


  tips för att sälja en bil privat
  hur att sälja en bil till någon
  om dokument som behövs för att sälja en bil
  råd om att sälja en bil privat
  Hur sälja en bil ?
  Så lägger en annons för att sälja en bil på nätet
  hur att sälja en bil som metallskrot
  hur att sälja en bil på nätet
  hur att sälja en bil snabbt i Oregon
  hur att sälja en bil snabbt i Wisconsin