det bästa sättet att sälja en bil

det bästa sättet att sälja en bil

Det finns många sätt att sälja en bil . Beroende på år , märke, modell och miltal , kan du få en hel del från en rad källor . Bedöma värdet på din bil genom att använda Kelley Blue Book . Kontrollera att du har alla underhållsdokumentation , manualer , kvitton reparation och originaltillbehör med bilen så att du kan visa det har tagits om hand . Tvätta bilen innan du tar bilder OT den eller ta den till en återförsäljare

Här är några steg för att sälja din bil


1 .
Sälj din bil i din lokala tidning annonsavdelning . Många tidningar har en närvaro på Internet också, och dina papper kan erbjuda en dubbel notering i tryck och webb utgåvor .
2 .
webbplatser som Auto Trader , eBay och cars. com alla erbjuder enkla sätt att lägga upp bilder , beskrivningar och prisuppgifter för din bil . De gör det också potentiella köpare att använda olika kalkylatorer ( finansiering , betalningar och försäkring ) för att säkerställa att de har råd . Den uppenbara fördelen att sälja din bil på internet är att du kan ta emot bud från hela världen . Olika skatt strukturer och fordon prestandaproblem ( dvs koldioxidutsläppen ) kan uppstå beroende på läget . Innan du överför alla titlar , kolla med din lokala avdelning av motorfordon.
3 .
Sälj din bil direkt till en återförsäljare . Förutom traditionell bilhandlare , det finns specialiserade bil-inköpsbolag som gör processen enkel . Till exempel kommer Car Cash i New York City vidta någon bil-utländska eller inhemska , leasas eller finansieras-och , beroende på skick , ge ett rimligt marknadsvärde för din bil . Fördelen med bil-inköp företag är att det finns ingen press att köpa en ny bil .
4 .
sälja din bil till en återförsäljare i handeln är ännu en metod . Om din bil är fortfarande finansieras , kan du fortfarande ansvarig för de återstående balans, men detta är ett sätt att eventuellt minska dina betalningar , beroende på den nya bilen du köper . Som bil-inköpsbolag , bör återförsäljare värdera din bil med hjälp av Kelley Blue Book , Edmunds eller de nationella Auto Dealers Association guider bedömning . Fråga vilken som de använder , eller , som sagt , använd en av dessa källor själv innan du anländer.
5 .
utvärdera varje erbjudande , oavsett om det är från Internet , som svar på din annons eller från återförsäljare

tips och varningar


 • Kom ihåg : . om bilen är en stor motor modell ( 8-cylindriga eller större ) , kan du ha någon svårighet att sälja den på grund av de höga kostnaderna för bensin .


 • Relaterade artiklar


  hur att sälja en bil snabbt
  om dokument som behövs för att sälja en bil
  hur att sälja en bil till en återförsäljare
  det bästa sättet att sälja en bil
  Så lägger en annons för att sälja en bil på nätet
  hur att sälja en bil snabbt i Oregon
  hur att sälja en bil på nätet
  Så lägger en annons för att sälja en bil på nätet
  hur man lagligt sälja en bil
  hur att sälja en bil som metallskrot