hur att sälja en bil till regeringen

hur att sälja en bil till regeringen

Säljer en bil till regeringen är inte något som många människor kommer att ha möjlighet att göra . Vanligtvis regeringar , oavsett om de är lokala, statliga eller nationella , köpa fordon från nya återförsäljare . Men för de återförsäljare som kan sälja bilar till regeringen , finns det klara fördelar . Bland dessa finns det ingen anledning att oroa sig för finansiering och , i många fall kommer flera fordon köpas på samma gång , som kan förvandla en vanlig månad försäljning till ett extra försäljning månad . Men att sälja en bil till regeringen , oavsett vilken gren eller på vilken nivå , innebär ofta möte att regeringens regler och krav får något som många återförsäljare inte vana att göra .

Du behöver :
NewspaperBid specifikationer


1
Kontrollera om budet förfrågningar . . Det första steget i att sälja en bil till regeringen är att vara medveten om när de kan begära anbud förfrågningar . Vanligtvis är mitten och slutet av sommaren , efter det nya räkenskapsåret börjar i juli , den bästa tiden för regeringarna att köpa , när deras finansiering är laddat .
2 .
recension budet . I vissa fall kommer bilen måste komma med ett särskilt paket . Många tillverkare , till exempel, erbjuder polis paket , där bilarna kommit speciellt utrustade för det jobb som kommer att krävas av dem .
3 .
kontakta leverantören. I många fall kommer leverantören kunna ge dig leveranstider och annan viktig information , särskilt om ett särskilt paket begärs .
4 .
Förbered budet . Detta kommer att innefatta notering priset för varje enhet , några alternativ, plus ett totalpris inklusive alla enheter som säljs . Kom ihåg att regeringarna befriade från omsättningsskatt så det finns ingen anledning att lägga till den slutgiltiga priset.
5 .
Skicka bud till den angivna adressen inom tidsfristen . Detta kan vara stadshuset , en statlig myndighet eller något liknande destination . Alltid dubbelkolla att se till att du skickar bud till rätt adress . Adressen budet begäran skickas från inte nödvändigtvis vara där anbuden ska gå .
6 .
upprätthålla medvetandet om processen och kontrollera om erbjudandet resultat . Om du tilldelas anbudet, kan du ha mycket liten vändning tid för att fullfölja ordern . Medan du kommer , inget tvivel , kontaktas om du får i erbjudandet är det alltid bra att ta intiativ och kolla själv .
7 .
Översyn av produkterna innan leverans för att försäkra att de som specificerats . Den myndighet övertagandet kommer säkerligen kolla , och på detta sätt kan det vara möjligt att göra eventuella korrigeringar i förväg .

tips och varningar


 • vara medveten om alla tidsfrister . Många gånger finns det ingen flexibilitet . Bud alla alternativ möjliga . Detta kan bara öka din chans att erhålla erbjudandet.
 • Missrepresentera inte vad du kan leverera . Du får inte någonsin får en chans till.


 • Relaterade artiklar


  hur att sälja en bil till en annan person
  hur att sälja en bil på nätet
  råd om att sälja en bil privat
  hur att sälja en bil snabbt
  tips för att sälja en bil privat
  hur man lagligt sälja en bil
  Så lägger en annons för att sälja en bil på nätet
  hur att sälja en bil som metallskrot
  om dokument som behövs för att sälja en bil
  hur att sälja en bil snabbt