hur privat sälja en bil

hur privat sälja en bil

Sälja din bil kan ge dig kalla, hårda kontanter om du väljer att göra det privat . Säljer den själv tar bort mellanhänder , så att du inte förlorar värdefulla kapital genom att låta en återförsäljare ta ansvar och ge dig mindre än du känner att din bil är värd . att sälja din bil själv tar kunskap om hur det ska göras så att du inte förlorar eller gör en dyr misstag
1 .
reklam ett rimligt pris . Få marknadsvärdet på din bil genom att använda tjänster som Kelly Blue Book . Var noga med att notera skick din bil och eventuella extrafunktioner som du kan ha till, såsom en eftermarknad stereo eller nya däck och fälgar .
2 .
Hitta en plats att annonsera . Det finns många sätt att annonsera din bil till salu . Du kan sätta en annons i tidningen eller använda gratis tidningsannonser . Det finns online- tjänster som du kan placera i annons i exempelvis Craig 's List . Vissa människor park även sina bilar till salu på en parkeringsplats , men se till att få tillstånd först . Du kan även sätta en "Till salu "-skylt i bakrutan .
3 .
Träffa människor som är intresserade av ditt fordon . När du har en berörd part , låta henne provköra din bil om du är med henne . Se till att du meddelar henne om alla reparationer som behöver göras så att du kan skydda dig från en rättegång senare .
4 .
har rätt pappersarbete och gjort uppgifter . När du är redo att sälja din bil , se till att du har alla rätt pappersarbete som krävs för att föra över äganderätten . Har alla dina extra nycklar händig och dina personliga tillhörigheter ur bilen . Om du godkänner en kontroll , vara säker på att det har rensat banken innan du lämnar över titeln . Se till att du också ge din kund ett riktigt kvitto med alla beteckningar som kan vara nödvändiga , såsom att skriva ner att mottagaren känner till en viss reparation och är bra med det .

tips och varningar


 • Se till att din bil är ren så att du kan visa den för potentiella kunder när det ser som bäst .
 • Låt aldrig någon ta bilen utan att du är där .


 • Relaterade artiklar


  det bästa sättet att sälja en bil
  hur att sälja en bil snabbt i Wisconsin
  hur privat sälja en bil
  tips för att sälja en bil privat
  hur att sälja en bil på nätet
  om dokument som behövs för att sälja en bil
  hur man lagligt sälja en bil
  hur att sälja en bil på nätet
  hur att sälja en bil snabbt i Oregon
  hur att sälja en bil snabbt i Wisconsin