Topp 10 miljöbilar

Topp 10 miljöbilar

eftersom de producerar några växthusgaser , miljöbilar är bland de mest populära gröna produkter . Många olika modeller av miljöbilar finns nu tillgängliga på marknaden , och det är upp till konsumenten att fatta intelligenta beslut . Många olika källor offentliggöra förteckningar över de bästa övergripande modeller av miljöbilar tillgängliga för kunderna.

Toyota Prius

Toyota Prius är standardmässigt anses vara den bästa modellen för miljöbil finns . Consumer Reports plockade den 3: e generationens Prius som den bästa gröna bil av 2010 , för 7: e året i rad . Prius är en av de mest bränsleeffektiva bilarna på marknaden , att få cirka 50 miles per gallon bensin .

Honda Insight

Honda Insight är inte riktigt lika bränslesnåla som Prius , men ändå bättre än de flesta bilar . Vanligtvis kommer det att vara över 40 miles per gallon . Insight bygger tungt på Prius , men kostar betydligt mindre .

Honda Civic Hybrid

Honda Civic Hybrid är lite dyrare än Insight , men det är rutinmässigt rankad som en av de säkrare bilarna på marknad . Civic Hybrid ser ut precis som vanliga Civic , och blir ca 42 miles per gallon .

Ford Fusion Hybrid

Ford Fusion Hybrid är dyrare än någon av de tidigare Fusion modeller , eftersom det är större och snabbare . Men blir det också utmärkt gas körsträcka . Det är det bästa valet för en hybridbil som tillverkats i USA , och USAToday kallade det " den bästa gas -elektriska hybrid än. "

Volkwagen Jetta TDI

Volkwagen Jetta TDI är en dieseldriven bil , inte en hybrid . Det blir inte riktigt lika bra körsträcka som de tidigare fordon , men är fortfarande stark på 32-34 miles per gallon . Jetta är den högst rankade dieselfordon på topp 10 .

Audi A3 TDI

Audi A3 TDI är en nyare modell som är större än tidigare A3s bil med 5 dörrar och det kommer med en sexväxlad överföring . Liksom Jetta , blir det cirka 34 miles per gallon , och har den extra plus för kostar ungefär lika mycket som den vanliga -modellen A3 .

Toyota Camry Hybrid

Toyota Camry Hybrid är en annan bil som får ungefär 24 miles till gallon . Camry är en av de fordon som har drabbats minst av den Toyota minns krisen . Camry är lite större än Prius , men inte erbjuda mycket mer utrymme .

Lexus HS 250h

Lexus HS 250h är den enda lyx hybrid tillgängliga för konsumenterna. Det är betydligt dyrare än de andra bilarna på den här listan , men fortfarande blir 35 miles per gallon . HS 250h design påminner både om Prius och Camry .

Smart fourtwo

Smart fourtwo största fördel är dess storlek , som alla smarta bilar . Det är inte en hybrid bil, men det blir 36 miles per gallon , långt bättre än de flesta fordon . Men dess prestanda och köregenskaper är inte det bästa . Smarta bilar är bra för att ta sig runt i en stad , men inte så bra för motorväg resa .

Ford Escape Hybrid

Ford Escape Hybrid är den mest bränsleeffektiva av alla stadsjeepar på marknaden . För människor som kräver mer utrymme , är det ett utmärkt alternativ. Det är dyrt, men mycket större än alla andra modeller på listan.

Läs mer: Mississippi Car Yellowpage

Abbeville     Aberdeen     Abney    
Academy Park     Ackerman     Adaton    
Addie     Alamucha     Aldens    
Algoma     Alligator     Alphaba    
Amory     Anguilla     Aponaug    
Arcola     Arkabutla     Arnold Line    
Artesia     Ashland     Askew    
Audubon Point     Auris     Avent    
Avon     Bailey     Baldwyn    
Baltzer     Banner     Barron Point    
Barrontown     Basic     Bassfield    
Bates Park     Batesville     Baxterville    
Bay Springs     Bay St. Louis     Bayside Park    
Beatline     Beaumont     Beauregard    
Becker     Bogue Chitto     Boice    
Bolton     Bowdre    
 


Relaterade artiklar


hur man kan utvidga gas körsträcka
hur man gör majs etanol ?
hur man fixar dålig gas körsträcka
hur man gör enheter av biodiesel
bensindriven vs elbilar
hur man sparar pengar på gas i dag
hur man behandlar en rostig bensintank
hydrid bilteknik
hur man kan förbättra gas körsträcka i en sportbil
hur man sparar pengar på bensin