hur man gör etanol av kompost

hur man gör etanol av kompost

Etanol eller etylalkohol är en produkt framställd genom jäsning av socker eller stärkelse . Vegetabiliskt avfall såsom frukt , cornstalks , labyrint , vete eller andra sädesslag , sorghum , eller sockerrör kan användas . Du kan göra din egen bio-bränsle i din bakgård och köra fordon på ren förbränning alkohol i stället för dyra bensin . Du behöver särskild utrustning och regeringens tillstånd som ett "litet bränsle producent " . ( se referens 1)

Du behöver :
Small Fuel Producent tillstånd , tillgänglig från U.
S.
 Alkohol och tobak Tax and Trade Bureau ( TTB ) .
Vatten.
Jäst ( hög alkohol resistent ) .
5 kg .
 socker ( 5 kg med hög socker eller stärkelse gård kompostmaterialet ) .
Brewer 's år näringsämne .
25- liters jäsning bin .
Omrörare och /eller paddlar .
Termometer.
Vattenkyld kondensor ( kopparspiral lödda i hinken ) .
Stor tekanna eller kokande gryta med öppen pip .
Bred mun gummi eller kork för att passa pipen tätt .
Hålsåg för kopparspiral och termometer .
Gas eller Gasolvärmare .
Ren kvart-storlek murare burkar .

Göra Etanol


1 .
Etanol är gjort av sockerrör , majs eller spannmål . Majs har 74 procent stärkelse och 66 procent av denna jäser till alkohol . De biprodukter från jäsningen kan ges till djur .

Organisera jäsning och destillering utrustning och ingredienser från listan på din matlagning område . Målet är att göra öl först och sedan koncentrera och förädla etanol under din lagliga tillstånd .
2 .
Tillsätt 5 kg rörsocker och kokande vatten för att täcka sockret i en 25-liters jäsning bin . Blanda med mer kokande vatten tills sockret löser sig. Top bin upp med varmt vatten tills temperaturen ligger på 68-77 grader F ( 20-25 grader C ). Lägg öljäst och näringsämnen till bin och montera locket löst så jäsningen gaser kan fly . Förvara lösningen på en varm plats i två veckor och rör om dagligen . Tillsätt en liten mängd jäst och näringsämnen till bin för att främja fermentering . När jäsningen avtar, kan en bubbla lås användas med locket på plats . När bubblor stopp , är jäsningen klar .
3 .
När du har en liten Fuel Producent tillstånd , ställ in din destillation utrustning med gas eller propan under en kokande kittel och en termometer och kopparspiral väl försluten i vattenkokaren pipen . Häll en del av den jästa brygden i vattenkokaren och höjer gradvis temperaturen till 80 grader C ( 176 grader F ) . Kokpunkten för etanol är 78,4 grader C. Förvara koppar spole i ett vatten /is Blanda och placera en murare burk på spolen utlopp . När temperaturen stiger till 100 grader C ( 212 F) , har all den alkohol som destillerats och du kokar ur vattnet och ånga . Stoppa processen , kassera det använda vattenkokaren blanda och ersätta den med en ny omgång brygga .
4 .
Tjugofem liter jästa brygga bör ge en alkohol avkastning på cirka en halv gallon . Du kommer att kunna samla in minst två murare burkar första körningen etanol . I sin tur kan dessa burkar skall destilleras en andra gång för att höja etanol innehåller mer och rena din produkt . Testa en liten mängd för att se om det kommer att brinna .

Det är ett dyrt sätt att göra en halv gallon bränsle . Suppleant gård avfall som är billigare än rent socker eller majs . Ruttnande frukter och grönsaker gör bra billiga leverantörer av stärkelse och socker .
5 .
Kör 5 kg av något mycket socker eller stärkelse avfall enligt ovan . Fyll i jäsning och därefter destillering , och se vad avkastningen av etanol erhålls . Jämför hur mycket etanol du fått med den rena rörsocker med ett grundbelopp på 5 kg . Detta gör att du kan jämföra kvaliteten på råvaran att producera alkohol till en känd sockerhalt, som är en halv gallon .

tips och varningar

 

 • Prova använda solvärme i stället för fossila bränslen för att värma dig jäsningen vatten
 • Var noga med att använda en hög alkoholhalt resistenta jäst för maximal alkohol produktion
 • Allmänna kompost kan innehålla en stor andel av unfermentable material och cellulosa , som innebär en mer komplicerad process att göra en träsprit . Som sådan bör man undvika .
 • primära jäsningen kan gå snabbt , speciellt i varmt väder . Var noga med att luft för gas skapats i jäsning att fly och inte begränsas till skumma över och ut ur behållaren.
 • Drick inte produkter . Andra biprodukter kan bildas vid jäsningen av en kompost som kan vara skadliga för hälsan.
 • South Carolina Car Yellowpage

  Abbeville     Adams Run     Aiken    
  Alcolu     Allendale     Anderson    
  Andrews     Antreville     Arcadia    
  Arcadia Lakes     Arial     Awendaw    
  Aynor     Ballentine     Bamberg    


Relaterade artiklar


hur man gör biodiesel med E85
hur man kan förbättra gas körsträcka på en roterande
hur man sparar pengar på gas för ditt fordon
hur man hittar bränsle för för din Volkswagen Jetta TDI
alternativa bränslen för motorbåtar
om att framställa vätgas bränsle för bilar
hur man kan spara gas och spara pengar !
olja kontra bränsleceller
hur man sållar använd motorolja & göra diesel
hur man kan förbättra mpg för en 2003 expedition