hur man installerar Extraljus

hur man installerar Extraljus

Lägga Extraljus till ett fordon kan förbättra nattliga visioner och göra bilen mer attraktiv. Flera hundra stilar och färger är tillgängliga och använda standardiserade monteringsdetaljer som passar nästan alla bilar. Installera dimma eller Extraljus innebär minimal kabeldragning och kan göras genom att den genomsnittliga föraren i ungefär en timme

Du behöver:.
Hylsnyckelsats
. Eltejp.
Skruvmejslar.
Borra.
 


1.
Besluta om en byggform för belysningen genom att hålla en lös ljus upp till området för att se hur det skulle spänna på och titta. Många bilar har färdiga hål för att rymma ljus i sin främre luft dammar, komplett med fästen, som var ett alternativ för modellen, men inte beställt. Montering av Extraljus bakom gallret kan skydda glaset från skräp, men de får inte lysa lika klart. Vissa lokala lagar begränsar denna byggform, så kolla innan du placerar dem bakom gallret.
2.
Fast monteringsfästena till den valda platsen genom att borra små skruvhål eller köra skruvarna i de främre stötfångare i medsols riktning. Den valfria kör ljuset hål borde ha monteringsplåtarna på överläppen. De drivande ljus parentes är utformade för att möjliggöra justering av ljusstrålen riktning efter installationen.
3.
Anslut den drivande lyktor till vinkeljärnen med skruvarna och muttrar. Det är inte nödvändigt att dra åt dessa skruvar hela vägen.
4.
Wire lamporna att fungera med en enda switch i ett bekvämt läge. Anslut ljusets positiva trådändar tillsammans, sedan skarva dem i en lång tråd som leder till switchens utgång. Skarven kommer att ha tre trådar: en för varje ljus och en till omkopplaren. Ljuset negativa leder (eller tomt) ska kopplas ihop och jordad till bilens ram. De flesta gånger finns det bultar och skruvar i motorrummet som är jordade till bilen, men om ingen kan hittas sedan batteriets negativa terminal kommer att göra. Wire switchens ingång till en het säkring i gruppcentralen genom att trycka på nakna tråden i ena sidan av säkringen s metallkniven kontakt. Wrap alla skarvar med en liberal mängd eltejp, vara säker på att säkringen anslutningen är ena polen bara, inte båda sidor av säkringen.
5.
Kolla ljuset verksamhet genom att vrida på och av. Om säkringen valda "tändning på", slå sedan på tändningen och kontrollera verksamheten.
6.
Rikta strålar genom att vrida på lamporna på och dra åt ljusets bulten medan balken är fokuserad i önskad riktning. Slå på bilens strålkastare för en referens kan hjälpa syfte balkarna.
 

Tips och varningar


 

  • Ansluta ljus "pluskabeln direkt till batteriet utan en säkring är rekommenderas inte.
  • Använd säkerhetsföreskrifter vid arbete på en fordonets elsystem.


Relaterade artiklar


hur man installerar en HID strålkastare kit glödlampa konvertering
hur du installerar en dragkrok på en Toyota Camry
hur man installerar ett kit oem Aero i en 2003 honda
hur man för att koppla ett flak släpvagn
hur man installerar Extraljus
hur tråd bilen för subwoofers
hemlagad vatten injektion för automatisk motorer
Färgtoning lagar i delstaten Wisconsin
hur man installerar en sele släpvagn ledningarna på en Hyundai Sonata
hur man installerar ett kabelnät på en Cheva van uttrycka