Hur man väljer ett GPS-system i realtid trafikinformation

Hur man väljer ett GPS-system i realtid trafikinformation

Bilnavigering har blivit bättre och bättre med åren har gått och bil navigationssystem har nästan blivit standard på mitten och lyxklass fordon. En av de mest tilltalande funktioner för att dyka upp under de senaste åren är möjligheten att erbjuda verkliga uppdateringar tid trafik. Följ dessa steg för att välja ett GPS-system i realtid trafikinformation för din bil
1
Bestäm en budget. Enheter med trafikuppdateringar live kan kosta långt över tusen dollar, men du kan också få enheter som är mer grundläggande (men ändå erbjuda uppdateringar) för några hundra dollar.
2.
överväga kostnaden för abonnemanget. De flesta tjänster kräver att du betalar en årlig eller månadsavgift. Ta hänsyn till detta när du budgeterar för en realtid trafikinformation enhet.
3.
Bestäm användarvänlighet. När du har möjlighet, se till en demo av en enhet eller läsa användarrecensioner att ta reda på vilka enheter som är lätta att använda och tolka.
4.
Bedöma interiör i bilen. Olika enheter är monterade på olika sätt-på vindrutan, på instrumentbrädan, i streck, etc. Hitta en enhet som passar bekvämt med inredningen av ditt fordon.

tips och varningar


 • Du sannolikt kommer att behöva någon form av antenn om du inte har på medföljer enheten. Satellitradio antenner arbetar oftast på samma sätt som antennerna du behöver.
 • Välj tillverkare som har en igenkännbar namn att vara mer säkra på kvaliteten i denna nya teknik.
 • Radio uppdateringar är inte så snabbt som GPS-baserad varningar. GPS varningar är ofta emot av förare i tid för att hitta alternativa vägar och undvika köer helt.
 • Var försiktig med att installera din egen GPS-navigationssystemet som ofta gånger en amatör installation av en sådan enhet kommer att ogiltigförklara åtminstone en del av fordonets garanti.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en bil larm i en bil
  hur man installerar en avlägsen fjärrstyrning systemet i en lastbil
  hur man väljer en acer gps modell för din bil
  Hur man väljer en Garmin GPS-system
  hur man köper telematik för bil
  hur man installerar en avlägsen förrätt i en lastbil
  hur man väljer funktioner på din bil navigationssystem
  hur man köper en GPS-kit
  Hur man väljer ett GPS-system i realtid trafikinformation
  hur man installerar en avlägsen förrätt i bil