hur man installerar en bil larm i en bil

hur man installerar en bil larm i en bil

Har du nyligen köpt ett säkerhetssystem för din bil? Eftersom det finns så många olika typer av larm kan det vara måttligt utmanande att installera en bil larm i en bil. Detta kan underlättas genom att följa dessa steg

Du behöver:. .
Billarm
Bruksanvisning.
Verktyg.


1.
Förbered bilen och larmenhet. Börja med att få de diagram över bilens kablage och layout. Eftersom det finns så många olika typer av bilar, kan installationen variera något. Den manual som levereras med larmet kan vara till hjälp i detta steg. Du kommer också att behöva samla in all material larmet kräver såsom skruvar, en skruvmejsel och avbitare.
2.
Ta bort alla paneler eller täcker i bilen som anges i larm bruksanvisning. Montera sirenen enligt anvisningar från manualen. Vanligtvis en plats som undersidan av metall huven på bilen används.

3.
Montera modulen. Det är en bra idé att sätta detta någonstans utom synhåll.
4.
Kör kammartjenaren växla enligt anvisningar från manualen. Du kan behöva ringa en teknisk support representant för på plats hjälp när ledningar enheten om den manuella är oklart.
5.
Wire den externa antennen. Se till att allt som måste anslutas eller ansluten till larmenheten är.
6.
Kör LED-ljus. En teknisk support representant kommer åter lämpligt.
7.
Anslut ström kabeln från larmet enheten till bilens batteri. En säkring måste bifogas strömkabeln just nu. Se din manual för detaljerna om hur bifoga den här.
8.
Montera chock detektorn. Det här steget kommer att variera mer än resten baserat på skillnader i larm enheter och bilmodeller. Rådfråga din manual noga innan du installerar chock detektorn.
9
Använd manualen för att slutföra dörrlås ledningar, bör larmet har strömmätenhet, tråd i nuläget. En tech rådgivare kommer att kunna hjälpa dig med att hitta rätt kablar strategi för din bilmodell.
10.
Leta förrätt tråd i bilen och installera förrätt handikappande komponenter som leds av en teknisk rådgivare.
11.
Slutför eventuella diverse kablar genom att läsa manualen. Vid denna tid gå över ditt arbete och se till att alla kablar säkert täcks. Även om det fortfarande finns delar som måste bifogas larmet göra det nu. Detta bör slutföra installationen.

tips och varningar


 • Läs hela bruksanvisningen innan du påbörjar installationen. Det skadar aldrig att veta mycket om projektet innan du börjar.
 • gruppen trådar som löper samman till samma platser med eltejp för att minimera tråd röran.
 • Ta hand att när ledningar larmet du inte lämnar någon avslöjat kablar vidrör varandra om inte andra av manualen.
 • Försök inte att göra jobbet på ett verktyg med händerna. Använd rätt verktyg för rätt jobb för att förhindra skärsår och skador.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper telematik för bil
  Hur man väljer ett GPS-system i realtid trafikinformation
  hur man installerar en avlägsen fjärrstyrning systemet i en lastbil
  Hur man väljer ett system pionjär navigering för din bil
  hur man väljer funktioner på din bil navigationssystem
  hur man köper en avlägsen förrätt för en bil
  hur man installerar en avlägsen förrätt i en suv
  hur man köper en GPS-kit
  hur man väljer en acer gps modell för din bil
  hur man installerar en bil larm i en bil