hur man väljer funktioner på din bil navigationssystem

hur man väljer funktioner på din bil navigationssystem

Som med all teknik, har i-bilnavigeringssystem varit att få mindre, slicker, mer komplicerade, mer kapabel och dyrare. Det finns så många beslutsfattare, modeller och övergripande alternativ för navigering i bilen system på marknaden att det kan vara svårt att sålla igenom detaljer. För att hjälpa, läs denna artikel för att välja de funktioner du behöver på din bil navigationssystem
1
Gör en lista över tider, platser och aktiviteter du kommer att använda den till. Kommer du använda den på korset resor landsvägen? Kommer du att använda det kommer att färdas på jobbet?
2.
Ta reda på vilka leverantörer har service i det område du tänker använda din enhet. Inte alla system fungerar överallt, så leta efter den med mest täckningen i ditt område.
3.
Bestäm om du vill det för att underhålla dig också. Många system i bilar kan fungera som en DVD-eller MP3-spelare. Detta är en praktisk funktion men tänk på att du kommer att betala för det när det blir dags att dra kreditkortet.
4.
Leta efter ett system som har flera riktning-system. Till exempel bör enheten kunna tolka inriktningar på adress, korsa gator etc. Du ska kunna komma någonstans med endast yta gator och inga vägar, om detta är vad du vill.
5.
Leta efter system som lätt kan uppdateras. Ett system som har ny CD uppdateringar eller kan knytas till datorn via en USB-port är ett bra alternativ.
6.
Välj något med röstigenkänning. Med att ta bort uppmärksamheten från vägen för att hantera din GPS är inte bara irriterande, det är farligt.

tips och varningar


 • Håll din lista över behov från steget en händig medan shopping för och inköp ditt system bilnavigering. Det är lätt att fånga gadget bugg och köpa en dyrare enhet bara för att det är populärt på den tiden.
 • Tänk batteritid. Vissa enheter kontakten i instrumentbrädan, men om du vill ta enheten med dig, behöver du batterier som varar.
 • del GPS-mottagare (speciellt om du installerar dem och inte en återförsäljare eller annan professionell) riskerar tömningsfunktionen fordonets garanti.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en avlägsen förrätt för en bil
  hur du installerar en bil larm i en SUV
  Hur man väljer en Garmin GPS-system
  hur man installerar en avlägsen förrätt i en suv
  hur man köper telematik för bil
  hur man installerar en avlägsen förrätt i en lastbil
  Hur man väljer ett system pionjär navigering för din bil
  Hur man väljer ett GPS-system i realtid trafikinformation
  hur man installerar en avlägsen fjärrstyrning systemet i en lastbil
  hur man väljer en acer gps modell för din bil