hur man får rubriker för gamla bilar

hur man får rubriker för gamla bilar

Om du har tappat bort din gamla bil titel när du behöver sälja den, eller om du behöver veta om en bil du köper har en bärgning titel eller skräp titel på den, kan du lösa båda frågorna enkelt nog. Om du säljer och bilen har en av dessa brandings, även känd som "skadade titel," det finns åtgärder du kan vidta för att klara titeln igen

Du behöver:. .
Vehicle Identification Number


1.
Titta genom det nedre högra hörnet av vindrutan för att läsa av det 17-siffriga Vehicle Identification Number som är bultad till instrumentpanelen.
2.
Conduct en online kontroll av VIN (se Resurser) för eventuella utestående skulder eller en bärgning titel eller skräp titel. Försäkringsbolagen och tjänstemän inom brottsbekämpande organ kan märke en bil en "räddning titel" om det anses en total förlust, till exempel efter ett vrak. Ett skräp titel är när ett organ butik eller liknande rapporter företag till DMV att bilen har nedmonterats eller återmonterade från olika delar.
3.
Dra upp din lokala Institutionen för motorfordon webbplats om du förlorat din titel. Hämta en ansökan om ersättning titel. Du behöver ditt VIN för detta. Du behöver också undertecknandet av någon kvarstad innehavare, som långivare i din auto lån.
4.
Leverera ansökan till DMV på det sätt som instruerade på blanketten. Vissa stater tillåter online-program om det inte finns någon Lien.
5.
Eliminera en bärgning titel på en bil du redan äger genom att tillhandahålla dokumentation för att DMV att du har återställt din bil till körbart skick .

tips och varningar


 • Titeln uppgifter om en bil du köper kommer också att hjälpa dig att undvika "Curb stening. "Det är när en bil är för underlägsen säljas på en begagnad bil mycket. (Den bättre bilar på tomten göra sämre bil också oattraktiv för priset. ) Ägaren har en säljare annonserar det privat, som hans egen bil. Titeln kommer fortfarande att vara i den använda bilfirma namn.


 • Relaterade artiklar


  hur du anpassar en bil Lincoln Town
  hur man läser VIN-nummer på en GM g-organ
  hur man kan jämföra den gas körsträcka av bilar
  Hur kan jag lokalisera ett fordon jag ägt tidigare utan ett vin?
  Så här skickar bilar till Ukraina
  hur man får en helt gratis rapport bil vin
  hur man registrerar ett fordon med en bärgning titel i Illinois
  vad gör bilaffärer betala för bilar?
  hur man avboka min bmw förlängd garanti
  Vad händer om en ny bil har en defekt & inte inspekteras innan leverans?