vad gör bilaffärer betala för bilar?

vad gör bilaffärer betala för bilar?

Den sanna återförsäljare faktura på en bil eller lastbil är oftast inte synlig på fordonet fönstret klistermärke. Ett antal faktorer samverkar till att fastställa den rätta återförsäljaren fakturan, eller skillnaden mellan vad dealern betalar för fordonet och vad fordonet verkligen kostat återförsäljare, och många gånger är det inte vad en återförsäljare skulle vilja att ni tror.

Fakturan Pris

Den formel för beräkning av vad en återförsäljare faktiskt betalar för ett fordon är Invoice priset minus Dealer Incentives minus Factory Kvarhållare minus andra markeringar.

fakturapriset

Generalagenterna betalar ett fast partihandel belopp för bas versionen av de fordon som de köper. Till detta belopp är fabriksinstallerade uppgraderingar och tillbehör paket, tillsammans med sjöfart eller destination avgifter.

Dealer Kvarhållare

Dealer förhalningsrättigheter är en procentsats av fakturan eller pris, ersätter fabriken ett återförsäljaravtal efter det att fordonet säljer . Även metoder för att beräkna förhalningsrättigheter variera med tillverkaren och fordonet är avsikten densamma. Syftet med återförsäljaren förhalningsrättigheter är att ersätta återförsäljare för kostnader för att sälja fordonet.

Dealer Incentives

Dealer incitament är speciella rabatter en fabrik erbjuder återförsäljare för att stimulera försäljningen för vissa fordon. Incitament varierar beroende på region och fordon.

Andra markeringar

Ytterligare avgifter vissa återförsäljare lägga till fakturan priset ingår administrativa avgifter, som ofta kallas "Dokumentation Avgifter" och "Prep avgifter. "


Relaterade artiklar


hur man registrerar ett fordon med en bärgning titel i Illinois
Hur får man en gratis Carfax rapport fordon historia
hur man avboka min bmw förlängd garanti
hur man får rubriker för gamla bilar
hur man läser VIN-nummer på en GM g-organ
vad gör bilaffärer betala för bilar?
hur man får en helt gratis rapport bil vin
Hur kan jag lokalisera ett fordon jag ägt tidigare utan ett vin?
hur man överför en Kentucky bil titel till en Illinois bil titel
Hur man vet om en automatisk växellåda är bra eller dåligt