Så här skickar bilar till Ukraina

Så här skickar bilar till Ukraina

Amerikaner bor eller arbetar i Ukraina får köra sina amerikanska bilar där, när de har dem levererade från USA. Massor av rederier annonserar sina tjänster på Internet-för att ta bilen över med minsta möjliga problem, du behöver veta hur man hittar en som är pålitlig och kommer inte att överladda dig. Du behöver även veta hur man ska möta den ukrainska regeringens rättsliga krav

Du behöver:. .
Bil
.

Shipping Car


1.
Ange din budget. Den Canuckabroad. com hemsida påpekar du inte bara betala för frakt över Atlanten, men kostnaden för lastning och lossning av fordonet och-om du inte kan plocka upp den själv-landtransport efter att bilen lossas på hamnen.
2.
Forskning avlastare innan du anlitar. Om du vet någon som har haft en bil som levereras till Europa, fråga dem till rekommendation-om inte, det finns flera webbplatser, inklusive internationalcarshipping. net, shipmyvehicle. com och shipoverseas. com som erbjuder tjänsten. Om några företag ser lovande ut, be dem om referenser, se till deras verksamhet licens är legitimt, och kontrollera om klagomål mot dem med Better Business Bureau.
3.
Ställa tre till fem företag för prisuppgifter och jämföra dem. Canuckabroad. com säger så att du vet exakt vad du köper: Det kan finnas skillnader i den tid det tar att leverera din bil, händer transportbehållaren företagen använder och vad händer om din bil är skadad på väg
4.
Förbered ditt pass och ditt fordon när du tar din bil till Ukraina. Tryukraine. com säger att när du passerar gränsen, du skriver bilens nummer registreringsskylt på din invandring kort och ditt pass får en "tillfällig import" stämpel. Detta visar att myndigheterna du inte få bilen i Ukraina för att sälja och inte behöver betala en importtull.
5.
Registrera din bil inom 10 dagar att gå igenom tullen. Go2Kiev. com säger att det krävs om du ska använda den längre än två månader. Registreringen är bra för ett år, men det finns oftast inga svårigheter att förnya det längre. När du registrerat dig får du en tillfällig ukrainska registreringsskylt.


Relaterade artiklar


vad gör bilaffärer betala för bilar?
Så här skickar bilar till Ukraina
hur man kan jämföra den gas körsträcka av bilar
hur man får rubriker för gamla bilar
hur man registrerar ett fordon med en bärgning titel i Illinois
hur man avboka min bmw förlängd garanti
hur man läser VIN-nummer på en GM g-organ
Hur man vet om en automatisk växellåda är bra eller dåligt
Hur kan jag lokalisera ett fordon jag ägt tidigare utan ett vin?
hur man får en helt gratis rapport bil vin