hur man överför en Kentucky bil titel till en Illinois bil titel

hur man överför en Kentucky bil titel till en Illinois bil titel

Om du är en ny hemvist i Illinois och din bil är titeln i Kentucky du bara har 30 dagar att få din bil titel övergick till en Illinois bil titel. Illinois Secretary of State hanterar alla fordon tilldelningen och registreringen för staten. För att få din bil Illinois titel som du måste ge upp din Kentucky bil titel till Secretary of State och sedan din bil kommer att vara ny rubrik i Illinois. Processen att göra detta är mycket enkel

Du behöver:. .
Ansökan om fordonets transaktion (er) (VSD 190)
Kentucky titel.
Kentucky registrering.


1.
Få "ansökan om fordonets transaktion (er) (VSD 190)" form från Illinois Secretary of State. Du kan göra detta genom att ringa 217-782-7132, besöka din lokala statssekreterare kontor eller genom att maila i en form begäran till Winchester Warehouse, 3701 Winchester Rd, Springfield, Illinois 62707 ATTN:. Forms Distribution. Var noga med att be om den form av dess antal, vilket är VSD 190.
2.
Fyll i formuläret med information om fordonet, såsom VIN, och ägaren kontaktuppgifter. Du kommer också att behöva Kentucky titel och Kentucky registrering. Om det finns en lienholder för bilen och du inte har den titel som du kan använda en kopia av titel, köpebrevet eller en kopia av låneavtalet.
3.
Skicka in blanketten till Illinois Secretary of State. Du kan göra det i person på din lokala statssekreterare kontor eller per post till statssekreterare Vehicle Services Department, 501 S. 2nd. St, Room 014, Springfield, IL 62756. Var noga med att inkludera din titel avgift, vilket är $ 95 mars 2010.


Relaterade artiklar


vad gör bilaffärer betala för bilar?
hur man överför en Kentucky bil titel till en Illinois bil titel
hur man får rubriker för gamla bilar
hur man kan jämföra den gas körsträcka av bilar
hur du anpassar en bil Lincoln Town
Vad händer om en ny bil har en defekt & inte inspekteras innan leverans?
hur man läser VIN-nummer på en GM g-organ
Hur kan jag lokalisera ett fordon jag ägt tidigare utan ett vin?
Hur får man en gratis Carfax rapport fordon historia
Så här skickar bilar till Ukraina