principer för leasing av bilar

principer för leasing av bilar

När du hyra en bil du betalar en månatlig betalning, för användning av bilen och en viss tid, på vissa villkor. Leasing har ett antal principer som anges i avtalet. Dina betalningar inte bidrar till ägande. När din hyra ut du har ett par alternativ. Om du inte följer de villkor som du kan hamna betalar mer än du behöver. Varje leasingföretag har olika villkor

Du behöver:. .
Bil lånekapitalet
Ränta.
Löptid din bil lån (# månader).
Andrahandsvärde.
Skulder på inbyte.
Delstatlig omsättningsskatt procent.
Titel, registrering och andra tillämpliga belopp avgift.

Körning Begränsningar

När du ingår ett leasingavtal, kommer det att finnas några begränsningar på hur många miles du kan köra. Vanligtvis kan du köra allt från 12. 000 till 15. 000 miles per år. Om du överskrider detta belopp kommer leasingbolaget bedöma en avgift för varje mil över det fastställda beloppet. Om du kör 50 eller 60 miles varje dag för att komma till jobbet leasing får inte vara ett kostnadseffektivt alternativ för dig.

Uppsägning Fee

Ett leasingavtal är normalt för tre eller fyra år. Du kommer att ha användning av fordonet för att hela perioden. Om du bryter mot hyresavtalet innan handen du kommer att debiteras en förtida uppsägning avgift. Se alltid till att du kommer att kunna behålla din hyra för den fullständiga beteckningen.

Restvärdet

När ett leasingavtal löper ut, har du möjlighet att köpa bilen för restvärdet. Restvärdet kan vara mer än bilen är värd i många fall. Detta är kanske inte den mest kostnadseffektiva metoden att köpa en bil.

Nytt fordon

Leasing ger dig möjlighet att förvandla din bil i, när hyreskontraktet löper ut, och få en ny bil. Om du kör en ny bil vartannat eller vart tredje år är viktigt för dig, bör du överväga leasing. Bilen kommer att bo i relativt gott skick när du byter bil ofta.

Fallande Betalning

Var beredd med en handpenning när du leasar. De flesta leasingbolag kommer att kräva en handpenning, vilket bidrar till att begränsa sina risker. När du har en handpenning du gör mer av ett åtagande och du måste göra allt för att inte standard eftersom en handpenning återbetalas.

Deposition

Leasing företag söker att begränsa mängden risk som de ådrar sig genom att be om en deposition. När du kör din bil kommer du att placera en viss mängd slitage på fordonet och du kan ådra sig några skador. Din deposition kommer att täcka de skador och det kommer att hjälpa till att betala alla kostnader som du får om leasingbolaget avgör slitage är överdriven.

leasingavgifter

Din leasingbetalning består av tre komponenter, som inkluderar en avskrivning avgift, omsättningsskatt och en finansiell avgift. När du kör din bil, förlorar det värde på grund av normal användning och avskrivningar avgift. Finansbolagen avgift är kostnaden för att låna medel under leasingperioden. Det är också tillämpliga omsättningsskatt som skall betalas.


Relaterade artiklar


Definitionen av billeasing
Bilen titel fakta
bilfinansiering tips
hur man hyra exotiska bilar
hur man tillbaka en bil återtar varan
vad göra när en bank förlorar äganderätten till ett fordon
hur lång är den genomsnittliga billån?
samarbete signerat rättigheter för billån
vad innebär det att leasa en bil?
principerna för auto leasing