vad innebär det att leasa en bil?

vad innebär det att leasa en bil?

När du hyr en bil, gör du månatliga betalningar för användningen av bilen. Leasingavtal kan ha form av tre eller fyra år. När din hyra ut, har du ett par alternativ att följa. De flesta leasingavtal kan du få högst 12. 000 till 15. 000 per miles på bilen per år. Du kommer även att ansvara för regelbundet underhåll av fordonet. Varje leasingbolag har sina egna villkor och avtal. Jämför flera företag för att få de mest förmånliga villkor

Du behöver:.
Huvudsakliga billån.
Ränta.
Löptid din bil lån (# månader).
Andrahandsvärde.
Skulder på inbyte.
Delstatlig omsättningsskatt procent.
Titel, registrering och andra tillämpliga belopp avgift.

Äganderätt

Det viktiga med leasing är att du inte gör betalningar mot ägande. Du gör betalningar för användning av fordonet för en viss tidsperiod som är föremål för vissa krav.

Köpoption

När du hyra en bil, i slutet av perioden, kanske du bestämmer dig för att köpa den direkt genom att betala restvärdet. Ibland kan detta vara överdrivna. Leasing kan du göra låga månatliga betalningar, och därför är du inte bygga några egna kapitalet i bilen. Om du väljer att köpa, måste du skaffa regelbundna, då hyresavtalet håller på att bli ett köp. Priset på leasade fordon är normalt högre än andra bilar som erbjuds av en återförsäljare.

New Car

När din hyra ut, kan du lämna tillbaka bilen och få en annan bil för en annan löptid. Alla som gillar att få en ny bil vartannat eller vart tredje år bör överväga leasing. Du kommer att kunna hålla en bil som är aktuella och trendiga och för det mesta alltid är i gott skick. Du kan även ändra stil och typ av bil när din hyra ut.

Tidig uppsägning

När du ingå ett hyresavtal måste du fortsätta att göra månatliga betalningar tills mandat löper ut. Om fordonet är vände i innan kontraktet upphör, kommer du att bedömas en stor förtida uppsägning avgift från leasingbolaget. Alla fördelar i form av kostnader som du hoppades att uppnå kommer att utplånas av denna avgift.

Ner Betalning

När du hyra en bil, kommer du vanligtvis lämna in en handpenning som återbetalas. Det exakta beloppet kan variera, men generellt sett kommer det att vara på området för $ 1. 000 till $ 2. 000. Detta är ytterligare kostnad du kanske vill utvärdera innan du bestämmer dig att hyra.

Deposition

Leasing kan också kräva att du har en deposition. När din hyra ut, bör du räkna med att få deposition tillbaka. Leasingföretaget kommer att utvärdera tillståndet i bil för att se om det fanns någon onödig förslitning. Om det fanns skador kan din deposition skall tillämpas mot reparationer.

Credit History

För att få de bästa villkoren, bör du ha god kredit. Vissa leasingföretag kan kräva en större kontantinsats om din kredit är inte i bästa skick.


Relaterade artiklar


hur lång är den genomsnittliga billån?
bilfinansiering tips
Bilen titel fakta
hur man hyra exotiska bilar
vad göra när en bank förlorar äganderätten till ett fordon
bil lån kontra leasing
Definitionen av billeasing
hur man beräknar betalning billån
säkrade vs utan säkerhet billån
principerna för auto leasing