Definitionen av billeasing

Definitionen av billeasing

Om du är i marknaden för en ny bil, kanske du funderar den gemensamma frågan om att köpa eller hyra. Det finns för-och nackdelar för varje, men återförsäljarna ofta närvarande leasing som ett bättre val. Detta kan vara sant i din situation, men du ska veta det totala beloppet din hyra kommer att kosta, samt tänka på hur du planerar att använda fordonet, innan den beslutar att leasa din nästa bil

Du behöver:.
Dator.
Tel.
Internet.

Fakta

Leasing bil kan verka som ett attraktivt alternativ eftersom din månatliga betalningar är i allmänhet mycket lägre än om du köper. Även i slutet av hyresavtalet, kan du välja att köpa bilen, eller så kan du helt enkelt returnera den till återförsäljaren utan vidare engagemang (efter att ha betalat eventuella avgifter). I grund och botten tillåter leasing du köra en ny bil med några år, vilket kan spara väsentligt i reparationer och underhåll.

Funktion

Leasingbetalningarna så mycket billigare än lånebetalningar eftersom du är i huvudsak "hyra" fordonet. Leasingavgifter gå mot täcker bilens värdeminskning under tiden du kör det, tillsammans med sina skatter och andra avgifter. Lånebetalningar, å andra sidan betalar bilens hela köpeskillingen, tillsammans med räntekostnader, avgifter och skatter. Du kan välja att hyra om du behöver det lägre betalning eller om du helt enkelt föredrar att köra nyare bilar med up-to-date egenskaper.

Fördelar

Om du väljer att lämna tillbaka bilen i slutet av leasing, Du behöver inte oroa dig för det längre --- Det är återförsäljarens ansvar att lista ut hur man sälja det, vilket är särskilt användbart om fordonet har minskat kraftigt i värde. På grund av de många variabler som går in beräkningen av leasingavgiften, har dealern stora flexibilitet i att arrangera ett leasingbetalning du har råd. Du kan dock behöva lägga mer pengar ner eller gå med på en längre leasingperioden.

Överväganden

Var uppmärksam på alla kostnader i samband med ett leasingavtal. Till exempel kommer du ofta måste göra en handpenning (vanligen kallad aktiverade kostnadsminskning), samt en eller flera månader till ett värde av betalningar, en deposition, skatter och avgifter återförsäljare, innan du får köra bilen utanför partiet. Kom också ihåg att du kommer att vara ansvarig för alla kostnader för underhåll och försäkringar, som ofta är högre än på en finansierad fordon.

Varning

din hyra kommer sannolikt anger hur många miles du kan köra (oftast 10. 000 till 15. 000 per år ). Om du går över körsträcka, betalar du en självrisk körsträcka avgift. Med en hastighet av flera cent per kilometer, kan man lägga snabbt om du är betydligt under de körsträcka gränsen. Din hyra kommer sannolikt tillåta normalt slitage, vara medveten om att din bil kommer att kontrolleras noggrant för ytterligare skada, som du kommer att debiteras.


Relaterade artiklar


hur man tillbaka en bil återtar varan
säkrade vs utan säkerhet billån
vad göra när en bank förlorar äganderätten till ett fordon
hur man beräknar betalning billån
bil lån kontra leasing
samarbete signerat rättigheter för billån
Definitionen av billeasing
hur lång är den genomsnittliga billån?
principer för leasing av bilar
Bilen titel fakta