bilfinansiering tips

bilfinansiering tips

Finansieringen aspekt av ett inköp av fordon är ofta viktigare än att förhandla om, eftersom räntan och lånets löptid kommer att avgöra hur mycket du faktiskt betalar för bilen. Det är ofta svårare också, eftersom räntor och kampanjer förändras ständigt. Men det finns några sätt att spara pengar i denna del av ett bilköp

Shop Priser

finansiering av återförsäljare har fått ett dåligt rykte under åren, främst eftersom vissa återförsäljare shop din kreditansökan till flera långivare och sedan märka ut ränta från banken. Vissa stater har lagar om hur mycket återförsäljarna kan markera upp räntorna, men de flesta har ett tak på 2 eller 3 procentenheter, vilket fortfarande kan kosta dig en stor summa pengar under loppet av lånet.

Det bästa sättet att undvika detta är att handla långivare på egen hand. Du kan använda en av dessa långivare för finansiering eller kan du använda dem som ett förhandlingsredskap på generalagenten.

Kredit frågor

Om du nyligen träffat en grov ekonomisk plåster, kanske du upptäcker att din kredit värdering har lidit i enlighet därmed. Om så är detta inte en bra tid att köpa ett fordon-Don't göra det om du inte absolut måste. Vänta tills din kredit är lösta. Ta ut lån under dessa omständigheter kan kosta dig tusentals dollar i dröjsmålsräntor

attraktiva priser

tillverkarna ofta har speciella finansiering paket och cash-back erbjuder sig att bidra till att sälja fordon. Det bästa sättet att avgöra vilken väg som är bäst för dig är att få åka runt för räntor och figur summan av betalningarna till priset efter rabatten. Ta sedan priset utan rabatt och figur den totala utbetalningar på grundval av den särskilda april En effektiv ränta på 3,9 procent kanske inte så speciell om du kan få 5,75 procent på egen hand och få pengar tillbaka.


Relaterade artiklar


hur man hyra exotiska bilar
hur lång är den genomsnittliga billån?
hur man tillbaka en bil återtar varan
Definitionen av billeasing
Bilen titel fakta
vad innebär det att leasa en bil?
bil lån kontra leasing
principer för leasing av bilar
hur man beräknar betalning billån
vad göra när en bank förlorar äganderätten till ett fordon