hur man hyra exotiska bilar

hur man hyra exotiska bilar

Det finns inget vackrare, mer spännande, mer befriande än att vara bakom ratten på en exotisk bil. Oavsett om det är ett speciellt tillfälle, viktiga datum, eller bara att körupplevelse du har alltid dreglade över, hyra ett exotisk bil kan vara ett prisvärt, fantastisk körupplevelse. Här är några steg att ta innan du hyr en exotisk bil

Du behöver:.
Computer
. Tel.
Internet.


1.
Känner till förutsättningarna för att hyra en bil. De inte ger nycklarna till dessa ultra dyra bilar till vem som helst. Först behöver du ett kreditkort med ett tillgängligt saldo på ca $ 8. 000. Detta är oftast den säkerhet som krävs om alla exotiska hyrbil. Insättningar gör varierar beroende på uthyrningsfirman och modell av bilen. Om din hyra en Lamborghini din insättning är självklart att vara mer än om du skulle hyra en Corvette. Exotisk hyrbil-som alla andra biluthyrning-baseras på värdet på bilen.

Härnäst kommer du att behöva en ren körning. Företaget har för att kunna försäkra dig genom sina försäkringsbolag om något händer. Några mindre rörliga kränkningar kan vara okej men absolut inte några allvarliga olyckor under den senaste tiden.

Slutligen måste du uppfylla ålderskravet att hyra en exotisk bil. Mest exotiska biluthyrningsföretag kräver att du är minst 27 år gammal. Men jag har sett en del som bara kräver att du är 25.
2.
Bestäm vilken bil som är rätt för dig. Exotiska biluthyrning väldigt i pris från omkring $ 400 per dag för att säga en BMW cabriolet på över $ 2. 000 per dag för en del av den övre delen exotiska bilar som Ferraris, Bentleys, Lamborghinis, och Rolls Royces.

Andra saker spelar in också vid beslut om vilka exotiska bil är rätt för dig. Exempelvis Ferraris och Lamborghinis är extremt hög. Så om du planerar på att ta en dag ut att det kommer att bli mycket svårt att höra vad den andra personen säger under körning. Vissa Lamborghini är ännu så högt att de inte kommer med radioapparater. Också ta hänsyn till hur långt du ska köra. Om du planerar på att ta en road trip-som skulle vara väldigt dyrt i ett hyres exotisk bil-du kanske vill ta något rymlig och lätt att köra som en Mercedes S-klass sedan eller en Bentley GT Continental. Flashigt exotiska bilar som Lamborghini och Ferraris kan vara mycket obehagligt och svårt att köra också. De egentligen inte är gjorda för att köras varje dag.
3.
Leta reda på en exotisk biluthyrningsfirman nära dig. Nu några Enterprise Rent-a-car företag i större städer har en samling av exotiska bilar tillgängliga för uthyrning, men normalt du kommer att behöva hitta en specialitet exotisk biluthyrningsfirman. Detta kan vara svårt beroende på var du bor. Om du bor i Iowa du kanske måste köra hela dagen att hitta någon som hyr exotiska bilar. Var som om du bodde i Newport Beach kan du bara ta din skateboard från en exotisk biluthyrning organ till ett annat.


Relaterade artiklar


hur lång är den genomsnittliga billån?
vad göra när en bank förlorar äganderätten till ett fordon
vad innebär det att leasa en bil?
principer för leasing av bilar
hur man beräknar betalning billån
samarbete signerat rättigheter för billån
hur man tillbaka en bil återtar varan
bil lån kontra leasing
Bilen titel fakta
bilfinansiering tips