principerna för auto leasing

principerna för auto leasing

Leasing är ett kostnadseffektivt sätt att finansiera en bil om du inte vill köpa en. Att hålla sig till vissa principer och riktlinjer när du leasar en bil kommer att hålla dig från att ådra sig onödiga kostnader och avgifter. Innan du underteckna hyresavtalet, se till att du förstår alla språk i kontraktet

Använd vs Äganderätt

Leasing bil innebär att du betalar för användningen av bilen utan att äga den. Leasingavgifter är lägre än betalningar på ett billån eftersom när du köper en bil, betalar du den totala köpeskillingen, inklusive ränta och avgifter. Leasingavgifter är i allmänhet för slitage och värdeminskning av fordonet, vilket är mindre än den totala köpeskillingen.

Deposition

När du hyra en bil, kan du bli skyldig att betala en deposition. Dessa pengar återbetalas när hyresavtalet löper ut, men om du skada bilen, kanske leasingbolaget ta pengar ur din deposition att betala för reparationerna. Den deposition också kan användas mot en avgift för onödig förslitning, som bestäms av leasingföretaget.

Ner Betalning

De flesta leasingbolag kräver att du har en handpenning när du signerar hyreskontraktet, vanligtvis i intervallet $ 1. 000 till $ 2. 000. Avbetalningar hjälp passera en del av risken från leasingföretaget till kunden. När någon lämnar en handpenning, det visar att de är mer engagerade att göra betalningarna.

Miltal Begränsningar

En leasingbolag kommer att innebära vissa begränsningar och riktlinjer för körsträcka. De flesta företag låter dig köra 12. 000 till 15. 000 miles per år. När du går över din tilldelade miles, kommer du att debiteras en avgift för varje mil över införda restriktionerna. Om du kör ett rejält avstånd att arbeta, kan du gå över den årliga gränsen och måste betala en betydande avgift när hyreskontraktet löper ut.

Tidig uppsägning Fee

När du underteckna hyresavtalet, är du låst i under hela mandatperioden. Om du väljer att bryta hyresavtalet, kommer du att bedömas en tidig uppsägning avgift, som kan vara betydande. Kontrollera att du kan bibehålla hyresavtal för hela sikt, men ta reda på hur mycket avgiften skulle vara om din situation förändras.

slutet av leasing

När ditt hyresavtal är över, kan du förvandla din bil i en annan leasade fordon, vilket ger dig möjlighet att få användning av en ny bil vart tredje eller fjärde år. Du kan även ändra modeller och följa med i de senaste trenderna och funktionerna.

Du har också möjlighet att köpa bilen i slutet av leasing, men priset för att köpa bilen på den punkten kunde vara $ 3. 000 till $ 4. 000 mer än bilen är värd. Detta är på grund av hur leasingavgifter beräknas: Ju högre restvärde (hur bilen kommer att vara värt i slutet av leasing), desto lägre blir dina betalningar kommer att under hyresavtalet. Så medan detta värde är baserat på historiska data återförsäljning, leasingföretag normalt blåsa restvärdet så att leasingavgifterna blir lägre och du kommer att hyra ut bilen.


Relaterade artiklar


bilfinansiering tips
Bilen titel fakta
vad innebär det att leasa en bil?
vad göra när en bank förlorar äganderätten till ett fordon
hur lång är den genomsnittliga billån?
samarbete signerat rättigheter för billån
principer för leasing av bilar
principerna för auto leasing
Definitionen av billeasing
hur man beräknar betalning billån